Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İks Sistemi

İks Sistemi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İks Sistemi nedir,
iks sistemi ne vakit açılacak,
iks sistemi hakkında

İks Sistemi İKS SİSTEMİ GİRİŞLERE AÇILDI

Planlanan ve yapılan çalışmaların arkasında İKS sistemi 2019 Mayıs ayı itibariyle uygulamaya açılmıştırBu bağlamda okullarda görev yapan öğretmen ve yöneticilerin yapacakları iş ve işlemler aşağı belirtilmiştir

1Öğrencilerin veli bilgilerinin yetkisiz kısımlarının tamamlanması ve güncellenmesi

2İKS sistemine MEBBİS üzerinden veri girişlerinin yapılması öğretmen ve yöneticilerin Algısal Yarar Ölçeklerini doldururken kişisel MEBBİS sifreleri ile modüle kendi sayfalarından giriş yapmaları

Yeni başlatılan sistem İKS İlköğretim Kurumları Standartlı olarak açılımını yapabiliriz İKS ’yle niyet okullardaki veli öğrenci ve öğretmenlerin kurumlarıyla ilgili doldurdukları anketlerle kurumun genel durumuna dair fikirler edinmek ve ileride İKS bir uçtan bir uca okullardaki teftişi kaldırmayı planlıyor

Bütün illerde uygulanmaya başlayan İKS ’nin değerlendirmeleri yapılmaya başlandı ve veliler öğrenciler ve öğretmenler 31 Mayıs ’a kadar İKS ’de anketleri doldurmaya devam ediyorlar Öğretmenlere okullarıyla ilgili toplam 34 soru yöneltiliyor ve bu sorularla okulun hangi alanda tatmin edici hangi alanda eksik olduğu ölçülüyor

Mebbis Başlıca Sayfa İçin tıklayınız

İKS Öğretmen Girişi İçin tıklayınız *

Similar threads

İks Meb nedir,İlköğretim Kurumlar Standardı İKS Modülü Veli Girişi, İKS Modülü Öğretmen girişi İks Mebiks milli eğitim Yeni başlatılan sistemin ismi İKS İKS İlköğretim Kurumları Standartlı olarak açılımını yapabiliriz İKS ’yle kasıt okullardaki veli öğrenci ve öğretmenlerin kurumlarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
İks ne zaman uygulanmaya başlandı İKS ne vakit açıldı Yeni başlatılan sistemin ismi İKS İKS İlköğretim Kurumları Standartlı olarak açılımını yapabiliriz İKS ’yle maksat okullardaki veli öğrenci ve öğretmenlerin kurumlarıyla ilgili doldurdukları anketlerle kurumun genel durumuna dair fikirler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
İks Girişi,iks Veli Öğrenci Hoca Giriş, MEB iks veli öğretmen ve öğrenci girişi İks Girişi Bütün illerde uygulanmaya başlayan İKS ’nin değerlendirmeleri yapılmaya başlandı ve veliler öğrenciler ve öğretmenler İKS ’de anketleri 31 Mayıs ’a kadar doldurdular Öğretmenlere okullarıyla ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
iks öğretmen girişi,mebbis iks yönetici girişi Okullar İKS Modülüne MEBBİS üzerinden erişebileceklerdirModülün kullanımına ilişkin devlete ait yazı ve data girişinde dikkat edilmesi gereken hususlara aşağıdaki linklerden ulaşılabilinir 03052019 tarihli 5833 sayılı yazı ve eki için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
İks Modül, İks Modülü Girişi, iks modülü hoca girişi, iks modülü veli girişi, iks modülü öğrenci girişi, iks modülü ne vakit açılacak İKS Modülü Bilgilendirme İks Modülü 20102019 öğretim yılı 2 dönem İlköğretim Kurumları Standartı MEBBİS üzerinden 04052019 tarihinden itibaren okulların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt