İkon elde etmek kolay değil şık giyinsekte ikon değiliz aylin tahincioğlu nail tahincioğlu nail tahincioglu aylin kıyafetleri 1548617989 1548617989 ikonolmakkolaydegilsikgiyinsekteikondegiliz5c4e090a5cbc0ikonolmakkolaydegilsikgiyinsekteikondegiliz5c4e090a5cbc0 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberali&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MAGAZİN BASINI TARAFINDAN GEÇTİĞİMİZ YAZ EDA TAŞPINAR’IN ARDINDAN “YENİ İKONCAN BILDIRI EDİLEN IVANA SERT, “TARZ İKONU ELDE ETMEK İÇİN, BİR ULUSUN SİZİ PEŞINE DÜŞÜP TAKIP EDİYOR OLMASI GEREKİR DİYOR GEÇTİĞİMİZ yaz lüzum giyimi gerekse verdiği pozlarla magazin gündemini epey işgal eden Ivana Sert “yeni ikoncan ilan edilse de kendisini en azından şimdilik öyle görmüyor Eski model Sert’e göre, “ikoncan, stil ikonu çağrıda bulunmak, yeni bir şey getiren, yeni bir şey getirdiği için ikon olan, kopya olmayan biri Sert, “Mesela biz hoş giyiniyoruz, ben, Eda, Deniz Fakat ben, ikonuz diyemem Stil ikonu olmak için, bir ulusun sizi takip ediyor olması gerekir diyor Alnımda dikişlerle yarışmaya gittim Dört yıldır Yurdal Sert’le mutlu bir evlilik sürdüren Ivana Sert, yıllar önce Miss Globe adayı olarak Kıbrıs’ta düzenlenen yarışmaya giderken başına gelmeyen kalmamış Önce bavulları kaybolmuş, arkasında otel odasında kafasını çarpınca alnı yırtılmış Geçtiğimiz yaz, yeni ikoncan bildiri edilen Yurdal Sertin eşi, eski manken Ivana Sert, lüzum giydikleri gerekse de güzelliği ile epey bir gündemi işgal etti Bebek Oteli’nde buluştuğumuz Ivana Sert, Türkiye’ye ilk geldiğinde defalarca fantastik aksilikler yaşamış “İkoncan olarak nitelendirilse de, kendisini en azından şimdilik öyle görmeyen Ivana Sert, Eda Taşpınar’a özenen genç kızların bu konuda çalışması gerektiğini düşünüyor En geriye doğru gidelim Çocukluğunuza Üç, dört yaşlarındayım Daima şarkıcı edinmek istiyordum ve biliyor musun ne yaptım? Beş yaşında koroya girmeyi başardım! Daha Sonra yarışmalara girdim, müzik ve dans okuluna devam ettim Piyano çalmayı öğrendim Şarkı söylemek benim hayatımdı ve zaten Yurdal’la tanışmadan önce de bir albüm projemiz vardı, her şey hazırdı, stüdyoya girecektik Lakin Yurdal’la tanışınca bıraktım Kaç kardeştiniz? İki yaş büyük bir ablam var Ben saçlarımı uzatıyor, elbiseler giyip aynanın karşısına geçiyordum, güzel edinmek istiyordum Annem zaten benim bu halimi gördüğü için “Elite Model Look’a fotoğraflarımı yollamış Siz kaç yaşındasınız o süre? 15 Beni ilk ona seçtiler, fakat o zaman portföy gerçekleştirmek için bin mark istiyorlardı, vazgeçtik Babanızla ilişkiniz nasıldı? İyiydi Babam askerdi Annemle babam ayrılmışlardı Türkiye’ye gelmeye nasıl karar verdiniz? Ben Belgrad’da Miss Belgrad olmuştum ve beni Miss Globe için yolladılar Sonra id Bakın bunu daha önce kimseye anlatmamıştım İstanbul Havalimanı’na indiğimde, Miss Globe yetkilisi beni karşıladı Fazla heyecanlı, çok mutluyum Bavullarımı bekliyoruz, bekliyoruz Ve bavullarım hiçbir vakit gelmedi! Otele, yarışmadaki öteki kızların yanında geçtik mecburen, lakin ben iki gün baştan başa havaalanını arıyorum, haber bekliyorum Üç gün geçti Bundan Böyle müsabaka için Kıbrıs’a geçilecek Odama, Miss Belgrad yazan şeridi almaya gittim Kapı çaldı ve dönerken kafamı bir çarptım: Alnım yırtıldı! Kalktık hastaneye gittik ve alnıma bütün dört dikiş atıldı! Aman Tanrım! Hiçbir kıyafetim olmadan ve alnımda dikişlerle Kıbrıs’a gittim Bir yarışmacıdan elbise, ötekinden başka bir şey ödünç alıyordum Gerçekte fazla fena durumdaydım Arkasında doktora dikişlerimi aldırtmaya gitmişiz, bu sefer de hekim bana sarkıntılık etmesin mi? Fazla, fakat fazla kötü oldum “Ben bir daha bu ülkeye gelmem dedim! Fazla üzgündüm Ne oldu da kaldınız peki? Yarışma sırasında çoğu ajanstan teklif aldım Dört senedir Türkiye’de çalışan oda arkadaşım da, “Dinle, Türkiye çok güzel bir ülke Hiçbir şey olmayacak, merak etme dedi Ve modelliğe başladınız Aralıksız çalışıyordum Ve âşık oldum Türkiye’ye Yurdal Bey’le nasıl tanıştınız? Kışlık Havana’da Onun bir kız arkadaşı, benim de Belgrad’ta erkek arkadaşım vardı, lakin Yurdal, beni görür görmez aşık oldu O günlerde, vize için Belgrad’a dönmem gerekti Yurdal, peşimden koşa koşa Belgrad’a geldi Âşık oldu yani Onu erkek arkadaşımla tanıştırdım Yurdal, ona da, “Göreceksin, ben Ivanayla evleneceğim! diyordu da, Allah’tan, erkek arkadaşım İngilizce bilmediği için anlamıyordu(Gülüyor) Hikâye heyecanlanmaya başladı Erkek arkadaşım çok kıskançtı ve beni fazla sıkıyordu Ben ondan ayrılıp İstanbul’a geldim, fakat Yurdal’la da derhal başlamadım Zaman içinde gördüm fakat fazla doğru bir adam Ve çok hoş oldu, mutluyum Mutlu bir izaç için, kadınlara ne önerirsiniz? Çok konuşmayın, rahat bırakın, Erkekler, biliyorsun çocuk gibidir Oynamak gerekli Nasıl yani? Örneğin bir şey mi almak istiyorsun, ben kocama “Kocacım, bir şey gördüm Fazla güzel Hadi beraber gidip görelim diyorum (Gülüyor) “Bana bunu al, anında hadi! ile olmaz Sadece alışveriş için değil, izin için de o kadar bir de benim kocam bana güveniyor Arada güven olması durum Magazin basını sizi bu yaz keşfetti Sizce ne oldu, neden derhal? Bilmiyorum Vallahi Ben, vaktiyle de benzer stilde giyiniyordum Bu sene ortaya çıkayım diye bir şey de yapmadım Geçen yıl hamileydim, çocuk büyütüyordum Şayet ondandır Sizce “İkoncan ne seslenmek? Bana tarafından, “ikoncan, “stil ikonu demek Yeni bir şey getiren, yeni bir şey getirdiği için ikon olan, kopya olmayan biri Mesela biz hoş giyiniyoruz, ben, Eda, Deniz Lakin ben, “ikonuz diyemem Stil ikonu elde etmek için, bir ulusun sizi takip ediyor olması gerekir Yani ikon olduğunuzu düşünmüyorsunuz Millet benim giyimimi sevebilirler, ama ben stil ikonu olduğumu düşünmüyorum En azından şimdilik Ama bir projem var şu anda sadece kafamın içinde Bambaşka, kıyafetten daha çok, heykel gibi duran kıyafetler düşünüyorum “İkoncanlığı kabul etmiyorsunuz Peki siz kendinizi hangi sözcük ile tanımlıyorsunuz? Giyinmeyi ve kıyafetleri taşımayı haberdar olan, stili olan bir kadın Diyelim ancak, bir maskeli baloya gidiyorsunuz Kim olurdunuz? Kedikadın! Gözlerimden Bakımlı kıyafetleri, deriyi, korseyi seviyorum Kedibayan olurdum ‘Yaşlanmaktan korkuyorum’ Güzelin dostu olmaz derler Çekememezlik yaşıyor musunuz? Tabii oluyor Kıskançlık falan oluyor, ama tabii ki olabilir! İstanbul’da, arkadan konuşma birazcık problem Yaşlanmak korkutuyor mu sizi? Evet! Sanırım bütün kadınlar benzer problemi yaşıyor öte taraftan, yaşlanmak da doğal bir şey Ben estetik ameliyatları da sevmiyorum ‘Oğlum Hollywood yıldızı olsun’ Oğlunuz Ateş’le ilişkiniz nasıl? Çok hoş Onunla sürekli Sırpça konuşuyorum, Yurdal da İngilizce konuşuyor Bakıcısı da var, ama bu gerçekte fazla adi bir şey yok, biliyor musunuz? Bizim ülkemizde böyle bir şey yoktur Anne kendisi büyütür ve büyükanne muavin olur o kadar! Şu Anda hayattan ne istiyorsunuz? mutlu olmak istiyorum! Oğlum büyüsün, iyi okullara gitsin İstiyorum ancak Ateş, isterse natürel, Hollywood’da bir star olsun Bu sizin isteyip de yapamadığınız bir şey miydi? Evet! (Gülüyor) Amerikan vatandaşı olduğu için orada okuyacak Orada birçok ajans tanıyorum Oğlum da isterse, seviyorsa yapacak (Yazın mayoyla çekilmiş bir fotoğrafını gösteriyorum) Giydiğiniz mayo, pareo, kolye, bilezik, gladyatör sandaletler O sıcakta, nasıl dayanıyorsunuz? Kuytu mı bu kıyafetler? Ben bu kıyafeti çekim için giymiştim Normalde böyle şeyler takmıyorum Bunları güneşlenirken yok, beachparty zamanında giyiyoruz Paparazziler de fotoğrafları parti sırasında çekiyorlar Plajda böyle değiliz yani Ben hayatta plajda böyle duramam! (Gülüyor) Eda Taşpınar ve Deniz Berdanla arkadaşsınız Onların giyimini nasıl buluyorsunuz? Çok beğeniyorum Aylin Tahincioğlu’nun giyimini de fazla beğeniyorum O, tam tarz! Bir keresinde; 19 yaşında, çalışarak ailesine yardım olan bir genç kızın, “Bulamadık ancak Eda Taşpınar gibi, bizi kollarının altına alacak bir Nurettin Hasman! dediğine tanık olmuştum Sizce o genç kızın bu dek özendiği şey neydi? Eda ve Nurettin, fazla hoş bir çift Eda’nın yaşam stilini, hoş ve pahalı şeyler giymesini beğeniyor olabilir Fakat o kız, böyle birini bulmak istiyorsa çalışması gerekli Ne yapsın yani? Bu şans! Vallahi şans Yazılı bir şey, felek! geccecom
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.