Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İki Renkli Sütlü Tatlı

İki Renkli Sütlü Tatlı
0
138

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

İki Renkli Sütlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebi için
  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
Şeftali sosu için
  • 2 ,5 su bardak hazır şeftali suyu ( rastgele bi meyve suyu da olabilir)
  • 2 ,5 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay bardağı şeker (Daha şekerli severseniz şeker ölçüsünü arttırabilirsiniz)

İki Renkli Sütlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Muhallebiyi hazırlamakla işe başlayalım.Vanilya ve tereyağ hariç öteki materyalleri tencere koyup karıştırıyoruz.
  2. Daha sonra ocağın altını açıp tabanı tutmayacak formda karıştırarak kaynatıyoruz. Düzgünce kaynadıktan sonra ocaktan alıp vanilya ve tereyağ ekliyoruz.
  3. Bir tık soğumaya bırakıyoruz.
  4. Muhallebi soğumaya kaldırırken şeftali sosunu hazırlayalım. Bütün gereçleri tencereye koyup kaynatalım.
  5. Daha sonra kabımızın tabanına muhallebi koyalım. Dilersek ortaya bisküvi modülleri koyabilirsiniz tercihe bağlı.
  6. Daha sonra şeftali sosunu koyup dolaba kaldırıyoruz.
İki Renkli Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

2 Renkli Sütlü Tatlı Tanımı İçin Materyaller 4 su bardağı süt1 su bardağı şeker4 yemek kaşığı un1,5 yemek kaşığı nişasta1 paket vanilya1 yemek kaşığı tereyağ80 gramlık 1 paket çikolata (bitter kullandım siz ne isterseniz onu kullanın ) Üzerini için; Hazır çikolata sosu ve süsleme 2 Renkli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
İki Renkli Kup Tatlı Tanımı İçin Malzemeler Muhallebisi için; 1 litre süt1 adet yumurta2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta1 su bardağı şeker1 paket vanilin100 gr labne Ganaj için; 1 kutu krema1 paket sütlü 1 paket bitter tablet çikolata İki Renkli Kup Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
İki Renkli Bardakta Sütlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler 1 litre süt2 yemek kaşığı un (30 gr)2 yemek kaşığı nişasta (35 gr)1 su bardağı şeker (180 gr)1 adet yumurta sarısı Sonradan eklenecek olanlar: 1 paket sıvı krema1 paket vanilya Diğer materyaller: 100 gr bitter çikolata120 gr kadar rondadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
İki Renkli Sütlü Tatlı Tanımı İçin Materyaller 4 su bardağı süt ( 200 mllik bardak )2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta (Dolu olmayacak biçimde )1 su bardağından 2 parmak eksik şeker1 paket sütlü çikolata1 yemek kaşığı dolusu kakao (Ben bitter çikolata kullandım ve kakao kullanmadım. bitter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Çikolatalı İki Renkli Sütlü Tatlı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt1 çay bardağı şeker2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta1 paket vanilya1 paket krema Çikolatası için 400 ml krema250 gram bitter çikolata isteğe bağlı yarını sütlü yarını bitter kullanabilirsiniz Çikolatalı İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt