Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İhanetİ Koklayin

İhanetİ Koklayin
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İhanetİ Koklayin Bir bayan eğer ihanete uğruyorsa, bunu altıncı hissinin gücüyle mi anlar, yahut kocası açık açık Ben ihanet ediyorummesajı mı verir? Yapılan araştırmalara tarafından, ikinci şık daha sık görülür Çünkü, kadın ya da erkek eşine ihanet ediyorsa, bu davranışlarına net bir şekilde yansır Bakın, eşine ihanet eden kadınların ve erkeklerin tavırlarında ne değişimler yaşanır: Erkeksi belirtiler * Dipteyim, sondayım, depresyondayımdiye ortalarda dolaşan sevgiliniz, bir gün kalkıp Yaşamak ne güzel şey be kardeşimdiye iç çekerse * Iş hayatında ansızın yükselir, Sana neler alacağım sevgilimbak bu daha başlangıç deyiverirse * Cep telefonuna her mesaj gelişinde 'Turkcell Data Hattı maç skoru yolluyor, yeter artık' diye şikayet ediyorsa * Telefon defterindeki erkek dost numaralarında ilginç bir artış gözleniyorsa * Bugüne değin bileklerinin hiç bu dek kalın olduğunu ayrım etmemiştim, * Göğüslerin de benzeri ufalmış gibi geldi banagibi yorumlar yapmaya başladıysa * Size zırt pırt sarılıp 'Aman da ne şekermiş' gibi baba şefkati gösteriyorsa * Akşam eve geç geldiğinde Bıktım bu toplantılardan bundan böylediyerek oflayıp pufluyor, Gel seninle şöyle baş başa bir tatile çıkalım haftayadiyor ve asla o tatil programı bir türlü gerçekleşemiyorsa * Kredi kartı ekstrelerinde en fazla iç çamaşırı satılan mağazalardan üretilmiş alışveriş harcamaları gözüküyorsa Dişi belirtiler * Şimdiye değin sarışın olan sevgiliniz veya eşiniz, akşam eve kızıl gelirse * Düşünceli bir halleri, anlamlandıramadığınız alışılmadık bir çekicilikleri varsa * Yatmadan önce 'Ballı süt ister misin?' diye soruyor, ya da sabahleyin kalktığınızda almanız gereken vitaminleri elinize tutuşturuyorsa * Size, sizi aldattığı kişiden edindiği bilgileri anlatmaya ve yorum yapmaya başlarsa Hiç anlamadığı borsadan, motor sporlarından söz açarsa * '**** yapmayalım, bu akşam sadece sana sarılıp uyumak istiyorum' diyorsa * Pamuklu pazar külotlarının yerini dantel gstringler almaya başladıysa * Akşamları, Hayatım arkadaşım intihar etmek üzerediye evden aniden fırlıyorsa id * Daha önce yapmamasına karşın, orgazm ahkamları kesmeye başladıysa ALINTIDIR 1548448851 1548448851 ihanetikoklayin5c4b74561c901ihanetikoklayin5c4b74561c901 http:img209imageshackusimg2094436emek27dw9wm5st6wxea1et3gif  

858,505Konular
982,797Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt