Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İftarda Yapılacak Duâ

İftarda Yapılacak Duâ
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İftarda Yapılacak Duâ

Allâhumme leke sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu

Anlamı:

Allah'ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım Yarının orucuna da niyet ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla

Similar threads

İftarda Okunacak Dua İftarda Yapılacak Dua İftar Duası İftarda Yapılacak Dua Allahumme kir sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vema ahhertu İftar Duasının Anlamı Allah'ım Senin için oruç tuttum, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Ramazan ayına özel iftar duası Ramazan ayında iftar vaktinde iftar ederken yapacağınız çok özel ve fazla kısa ayrıca tez ezberlenecek hoş bir dua paylaşıyoruz sizlerle Ramazan İftar duası: Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Güzel İftar Duası İftar zamanında yapılacak en hoş dualardan biriAşağıdaki duayı İftar vaktind eiftar ederken okuyabilirsiniz İftar duası Arapça yazılışı ve okunuşu Allahumme kir sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
İftar Duası iftar duası iftar duasi duası sesli İftarda Yapılacak Duâ Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu Anlamı: Allah'ım! Senin için oruç tuttum sana inandım sana dayandım Senin verdiğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
İftarda Yapılacak Duâ Allâhumme leke sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertuAnlamı: Allah'ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım Yarının orucuna da amaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,523Konular
981,269Mesajlar
31,126Kullanıcılar
redepraSon üye
Üst Alt