Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İftar Duası Turkce Anlamı

İftar Duası Turkce Anlamı
0
275

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İftar Duası ve Turkce Anlamı

Ramazan ayına bir kac gun kaldı 8 Temmuz gecesi ilk sahura kalkılacak 9 Temmuz 2019 salı gunu Allahın izniyle oruclu olacağızAkşam iftar vaktinde aşağıdaki kısa iftar duasını okuyabilirsinizHayırlı Ramazanlar

Ramazan ayında İftar ederken okunacak dua;

Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu ve savme'lĞadi min şehri Ramazane neveytu, feğfirli ma kaddemtu ve ma ahhartu

İftar Duasının Turkce Anlamı;

Allah'ım! Senin rızan icin oruc tuttum, sana inandım ve sana guvendim Senin rızkınla orucumu actım ve Ramazan ayının yarınki orucuna da niyet ettim Benim gecmiş ve gelecek gunahlarımı bağışla!

Amin

Similar threads

İftarda okunacak dua İftar vakti hangi dua okunur Mubarek Ramazan ayı kapıya dayandı Şukurler olsunki bu mubarek ve guzel aya tekrar kavuşmanın mutluluğuyla doluyuz Bir ay boyunca oruclar tutulacak, teravi namazına gidilecek ve bol bol dua edilecek Tum gun sabırla tutulan orucun ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
iftar vaktinde yapılan dualar iftar vaktinde yapılan dua iftar vaktinde Okunması sunnet olan dua imagesiftarvaktindeyapilandualar5afe08b06bb61 İftar vaktinde şu duayı okumak sunnettir: “Allahumme leke sumtu, ve bike amentu, ve aleyke tevekkeltu, ve ala rızkıke eftartu, ve savmel ’ğadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
İftarda Edilen Dua İftarda Edilen Dualar ve Anlamları İftar Duası Bismillahi vel hamdu lillah Allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve bi hamdike tekabbel minni, inneke entessemiul aliym Anlamı Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Guzel İftar Duası İftar vaktinde yapılacak en guzel dualardan biriAşağıdaki duayı İftar vaktind eiftar ederken okuyabilirsiniz İftar duası Arapca yazılışı ve okunuşu Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Ramazan ayına ozel iftar duası Ramazan ayında iftar vaktinde iftar ederken yapacağınız cok ozel ve cok kısa ayrıca cabucak ezberlenecek guzel bir dua paylaşıyoruz sizlerle Ramazan İftar duası: Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,505Konular
982,664Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt