Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İfadesinde 'Boksörüm' Dedi: Anadolu Adliyesi'nde Savcı, Katip ve Polisi Darp Eden Adam Serbest

İfadesinde 'Boksörüm' Dedi: Anadolu Adliyesi'nde Savcı, Katip ve Polisi Darp Eden Adam Serbest

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-53ea01d53c83f6e086fddecca8af42406b648e6f.jpg

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde Gökmen Y., 'müşteki-şüpheli' sıfatıyla tabir vermeye geldiği Cumhuriyet Savcısı O.S., 2 katibi ve 1 polis memurunu darbetti. Zahmetle gözaltına alınan Gökmen Y., Emniyet'teki sözünde 'Boksörüm ziyan vermek istesem ziyan verirdim' dedi. Kuşkulu, sevk edildiği hakimlikçe isimli denetim kuralıyla özgür bırakıldı.

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda 4 Mart günü, tehdit ve darp soruşturmasında 'müşteki-şüpheli' sıfatıyla yer alan 44 yaşındaki Gökmen Y., soruşturmayı yürüten Savcı O.S. ile görüşmek istedi. Gökmen Y.'nin, makam odasına girip hakaret ettiği savcıyı darbettiği öğrenildi.

Olaya müdahale etmek isteyen 2 katip ve 1 polis memurunun da kuşkulu Gökmen Y. tarafından darbedildi.

Savcı O.S., 2 katip ve 1 polis memurunun darp raporu almasının akabinde kuşkulu Gökmen Y.'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

'Kimseye ziyan vermek istemedim'

Şüpheli Gökmen Y.'nin zahmetle gözaltına alınırken, tabirinde 'Ben katiyetle kimseye ziyan vermek istemedim. Boksörüm ziyan vermek istesem ziyan verirdim. Tutuksuz yargılanmayı talep ediyorum' dedi.

Savcılık sözünün akabinde kuşkulu Gökmen Y.'yi 'Kamu görevlisine misyonundan ötürü hakaret', 3 bireye karşı 'Kamu görevlisini taammüden yaralamak' ve 'Görevi yaptırmamak için direnme' kabahatlerinden tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Adli denetim kuralıyla serbest

Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği ise tutuklama talebini reddederek kabahatin niteliği, kanıtların toplanmış olması ve şüphelinin kaçacağına yönelik kanıt bulunmaması üzere konuları dikkate alarak şüphelinin mesken mahpusu ve imza atmak halindeki isimli denetim önlemleriyle hür bırakılmasına karar verdi.

Şüpheli Gökmen Y.'yi tutuklama talebiyle sevk eden savcılığın, şüphelinin hür bırakılmasına itiraz ettiği ve itirazın misyonlu asliye ceza mahkemesince değerlendirileceği öğrenildi.

858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt