Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

içmiş halde ve kafası guzelken sabaha karsı beni arayıp görüşelim dedi?

içmiş halde ve kafası guzelken sabaha karsı beni arayıp görüşelim dedi?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
selam arkadaslar
yaklasık yedi aydır tanıdıgım biri varzamanla yaptıgım kusur yuzunden ilgisi komple gitti ve tek taaraflı yurutmeye basladımyani ilgisizliğini zamanla geçer diye dayanma ettimve artık dayanamadımbir veda konusması yaptım sildim heryerdenıkı gun sonradan sabaha karsı 5'te beni aradıgörüşmek istedi cok ısrar ettigunduz görüşelim dedimozamanda görüşürüz dedilakin alkolluydu lakın sarhoş gibi taskın değildisadece kafası guzeldibana demişki kafam guzel lakin suan yanımda olmıcaksan hiçbir vakit olma kararını ver dusun yarını yok dediengellicem seni heryerden sende engelle fln demişben sabahtan hatırlamaz dedim ayılıncalakin ne söylediğini gayet iyi biliyormuşöğlen engellemiş whatsuptanfakat adi aramalardan engel koymamışgel kolumun uzerınde yat uyu yıne kolum agrısada sabaha değin dedicıkamam aile kızıyım zorlama cıkmam fln desemdeanlamadı ya ben yedi aydır hergun onun hayalini kurdumneden böyle yaptı sizce sabah 5te niçin aradı ya? ben ona msj atmalımıyımne diyim ne yapayım? tesekkurler

858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt