Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İÇİmİzdekİ Yahudİ Tohumlari!!!!!

İÇİmİzdekİ Yahudİ Tohumlari!!!!!
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İÇİMİZDEKİ YAHUDİ TOHUMLARI

Başlığa aynen bunu ve terbiye müsade etseydi daha ağırlarını layık görürdüm
Bugün haberleri okuduktan sonra Hasan Nasrallah hakkında bilgi edinmek istedimÖyle ki daha önceleri de Afgan mücahitlerinin Ruslara karşı elde ettiği müthiş zaferin tek temsilcisi Abdullah Azzam ve onun öğrencisi ve sağ kolu Usame Bin Ladin hakkında sağlam kaynaklardan araştırma yapmış ve daha yıllar öncesinden onları tanıyordum
Hasan Nasrallah ın da bir dönem Afganistan da bulunduğu bilindiği için çizgisini ve hedeflediği şeyleri öğrenmek amacı ile araştırmaya koyuldum
Lakin şuan buraya konuyu açmamın ve sizlere sunmamın sebebi bambaşkadır

Günden güne değişiyoruz ve müslüman dedelerimizin bizlere abdestli elleri ile teslim ettikleri topraklarımızda asmada üzüm yetiştirircesine YAHUDİ TOHUMLARIyetiştiriyoruz

Gün oluyor namazımızı tartışıyoruz artık, gün oluyor annemizin başındaki örtüyü, gün oluyor türkçe islamı tartışıyor ve hararetleniyoruz

Fakat öyle görünüyor ki birileri bu tartışma ve çatışma zeminlerini hazırlarken aslında seninde benimde aynı yönde düşündüğümü biliyorlar fakat aramızdan zaafiyeti ve iradesi düşük olanları tek tek ayıklayıp çürük elma misali yeniden yapılandırıp yine bizlerin karşısına sunuyorlar

Bakıyorsunuz ki karşımıza sunulan kişininde annesinin başı örtük dedelerimizin yanyana savaştığı safi saf müslüman torunuKardeşimiz sayıyoruz o insanları içlerimizdeVe her gün aynı bakkaldan alışveriş yapıyor hergün aynı lokantalarda yemek yiyoruz

Biz onlara kardeşlerimiz diyoruz ve aynı toprağın insanlarıyız diyoruz ama onlar üç beş kuruşa bırakın insan canı yanında zerre değeri olmayan toprakları, namuslarını, onurlarını ve geçmişlerini pazara çıkarmış durumdadırlar

Peki kim bu insanlar?

Kim olduğunu söylemek için artık o kadar vakit kaybettik kiDedim ya onlar artık bizimle aynı bakkaldan alışveriş yapacak, aynı binada kapı komşumuz olacak kadar bize yakındırlar
Bir zamanlar kardeş bildiğimiz insanlar, mümin kul saydığımız insanlar, o gavur dediğimiz insanlar kadar bile Allah’ın varlığına biat etmiyorlar

Bunlar her şekilde karşımıza çıkıyorlar gün içinde
Bazen bize dinimizin örf kurallarından ibaret olduğunu anlatıyorlar bazen başınızdaki örtü simgesel bir kandırmaca diyorlar bazen gelin dinimizi yeniden şekillendirelim ezanları Türkçe okuyalım, cami hocalarımız ek iş olarak bir discoda barmenlik yapabilsin diyorlar

Ezan ın Türkçe okunması yanlışmıdır?
Benim yaşadığım ve mantığıma sığdırdığım dine göre bu yanlış değildirEzan ın amacı bellidir ve ne şekilde olursa olsun bir çalar saat gibi insanları ibadet vakti geldiği için uyarmak amaçlıdır

Peki bir cami hocasının discoda barmenlik yapması günahmıdır?
Yine benim yaşadığım ve inandığım dine yani Islama göre bu o imamın günahıdırVe benim inandığıma göre ki Islam dininde bu böyledir diyebilirim açıkça; camide imamın illaha ki tek kişi olması değil namaz kıldırmayı bilen, usulüne sünnetine ve farzına uyan herkes imam olabilir o anki cemaatte
Dediklerim gibi ezanın farklı dillerde okunması ve diğer seçenekler islam dinini yok edici unsurlar değildirBana göre halledilmesi gereken sorunların yanında çok çokda önemsiz bir konudur
Tekrar ediyorum ki islam dinini yok edici unsurlar değildir LAKIN! Bunları tartışanların dini bütün ve ehil insanlar olması durumunda tehlikeli değildir
Öyle zamanlara gelmişiz ki bizim dinimizi şekillendirmeye çalışan ve her eline fırsat geçtiğinde din hakkında reformlardan söz edenler hiçbir şekilde bizim dinimiz saflarında yer almamış, iki rekat şükür namazı, elleri Allaha açıp bir adet duada bulunmamış insanlardır
İşte “YAHUDİ TOHUMLARI bunlardır

Nedeni şudur ki satılmış bu insanlar alkol sofralarında boğulurcasına içerek, kokuşmuş iğrenç dimağlar arasında islam dinini şekillendirme çabasındadırlar
Amaçları gelişen dünyaya islam dinini uyarlayıp daha bilinçli olarak yeni nesillere yaymakmıdır, yoksa dinimizin dinamikleri ile oynayıp yıkmaya güçleri yetmese bile bizden bir sonraki neslin kafalarında daha fazla soru işareti yaratmakmıdır?

Öyle sanıyorum ki bu makalenin sahibini yani beni dört dörtlük ibadetini yapabilen ve aşırı dindar biri olarak hayal ettiniz
Aksine belki irade zayıflığı, belki şizofrenik bir durum gibi böylesine radikal düşündüğüm halde tam manasıyla dinimizin hükümlerin yerine getiremiyorum

Fakat bu benim kişisel günahlarım ve kişisel ahiret sorgularımın öncesidirKişisel olarak ibadetlerimi yerine getirememem şahsıma ait bir ayıp ve günahtırFakat islam dinine saldırmak ve sinsi yollar ile onun dinamikleri ile oynamak genel anlamda tüm müminleri ilgilendiren bir konudur

Bu konu ise tüm müminlerin ortak tehlikeli ve bir o kadar şirret konusudur

“İÇİMİZDEKİ YAHUDİ TOHUMLARI diye başladım konuşmalarıma
Çünkü yazımın başında da söylediğim gibi Hasan Nasrallah’ın biyografisini aramaya koyulduğum internetten tesadüf sonucu bir site ile karşılaştım

Ve bu sitede aynen anlattığım gibi dedeleri ve kanında müslüman olan bu insanlar, kendi ibadetlerini yerine getirmemek ile kalmıyor, kendi dinlerine yani bizlerin dinine saldırmayı tercih ediyor
Kanları beş para etmeyen, aşağılık sürüsü, peygamberimizin hadisleri ile dalga geçmek bir yana yüce Allah (CC) Kuranı Kerim ‘i ile dalga geçecek kadar arsızlaşmıştır

Hergün yahudi sempatizanlarının yabancı ülkelerde yayın yolu ile tahrif etmeye çalıştığı Islamı kendi ülkemizde ve kendi dilimizde yani senin benim bakkalımdan alış veriş yapıp, yan dairemizde oturan insanlar yapıyorlar

Sözü daha fazla uzatmadan sizi “İÇİMİZDEKİ YAHUDİ TOHUMLARI ile başbaşa bırakıyorum

Dünyanın dört bir yanında, Afganistanda,Filistinde, Çeçenistanda, Keşmirde, Endenozyada, Irakta ve heryerdeki zulümleri esefle kınıyor, zaferleri ve şehadeti tırnakları ile kazıya kazıya kazanan ISLAM MÜCAHİTLERİ ni bedenimdeki ve ruhumdaki tüm inancım ve sevgim ile kucaklıyorum

Allah bizlere sizler gibi onurlu şehadetler, O’nun yolunda zaferler nasip eylesin
Amin

Bahsi geçen site ******************* ( forum site ismini algılıyorsonu org ile bitiyor)
( Site ismini gösteremiyorum hiçbir şekildeModeratörlerden ricam bu konuda yardımcı olmalarıÖzelden site ismini yazabilirim) EDİT: Haklı tepkilerden ve bunun yanında acımasız suçlamalardan ötürü sitenin ismini kaldırıyorum

02082006 16:10 Istanbul Yazar: turkcem1 Poyraz Eroğlu Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt