Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İçime boşalma olmadı Hamile kalmış olabilirmiym

İçime boşalma olmadı Hamile kalmış olabilirmiym
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İçime boşalma olmadı Hamile kalmış olabilirmiym Korunmasız iliskiye girdim lakin icime bosalmadi geri cekme yontemiyle korunduk ama adetim gecikti adet olmadım arada bi kasik agrilarim oluyo temmuzun 23 yada 24 falan adet gordum en son  

Similar threads

içime boşalma olmadı hamile kalırmıyım Ilk Kez merhabalar ben 16 yaşındayım 7 ağustosta korunmasız ilişkim oldu 21 saat sonradan ertesi gün hapı kullandım herhangi bir tabi tesir görmedim ve 22 ağustosta yani zamanında adet kanamam oldu bugün 5günü ve bitmiş korunmasız ilişkim oldu içe boşalma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
İlişkiye girdim boşalma olmadı Hamile miyim? sevgilim ile ilişkiye girdim ama bşalma olmadı adetim gecikti bundan önceki adetlerim de 1 hafta gecikmişti lakin şu lahza 2 hafta gecikti Ara Sıra ağrılarım oluyor geçiyor vücudum şişti azıcık ve yumurta akı tarzında akıntım oldu ( akıntım daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
İçime boşalmadı yinede gebe olabilir miyim destek Meraba ben ocak ayının 30 unda adet olmam gerekti fakat adetim gelmedi ayın 2 sinde 2 şubatta ilişkiye girdim ve içime 1 defa boşalma oldu ve anında kalktım yıkadım şubat ayında adet olmadım fakat 23 ünde bütün 3 gün süren bi kanama oldu bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Sürtme ile ilişki yaşadım 2 dk sürdü boşalma olmadı hamile kalır mıyım Erkek arkadaşımla anal ilişki yasadik yalnızca 23dk sürdü ve içime boşalmadı Uyumlu adet goruyodum 12 hafta sonradan adet olmam gerekiyodu Adet oldum Fakat hâlâ içimde bi nefret var Adetim 6 gün sürdü bayağı bir sekildeydi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Gebe kalma ihtimalim? Merhaba; ben erkek arkadaşımla 45 kere ilişkiye girdim ama hiç içime boşalma durumu olmadı Ben fazlasıyla korkuyorum gebe kalırmıyım die mide bulanması, kasıkların ağrıması gibi herzamanki belirtiler bende değil ama daha yeni diye başka belirtiler arıyorum Adetim 4gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt