Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İçim Daralıyor,Canım Yanıyor

İçim Daralıyor,Canım Yanıyor
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlarKonuştuğum bir kız vardı açılmıştım hatta oda bende senden hoşlanıyorum felan demiştiİşte o kadar 3 4 hafta konuştuk sonradan araya bi soğukluk getirdim ve o soğukluk arasında eski sevgilisyle her yerde çıkmaya başlamışBenim daha sonra haberim olduBende ne yüzüne bakıyorum,ne umursamıyorumTelefonunu,facesini her haltını sildimBenle konuşmak istedi lakin konuşmadım eğer konuşursam ayrıca kalbini kırarım ayrıca elime dominant olamamaktan korkuyorumÇok kötü darbe yedim durum fazla derin,özet geçiyorumEn kötüsü dediğim gibi içim daralıyor,canım yanıyorAşk acısı çekmem felan tarzı ön yargılarda bulunurdum fakat olmaz deme oluyor

Daha kötü acılar var tarzı şeyler söylemeyinBende biliyorum ama canım acıyor,kalbim kırık,özgüvenimi kaybettimOnu tanıyorum,onu biliyorum,onu hatırından çıkmak istiyorum fakat olmıcak gibiDaha uzun bir vakit benzer ortamda olcak gibiyizNe yapmalıyım onunla konuşup içimi boşaltıp hem onun hem benim kalbim kırıkmı devam ediyim yada nabıyım,siz söyleyin

858,557Konular
982,114Mesajlar
32,775Kullanıcılar
şımarttvSon üye
Üst Alt