Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İç Pilavlı Piliç Dolması

İç Pilavlı Piliç Dolması
0
157

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
İç Pilavlı Piliç Dolması Malzemeler 1 adet fırında kızarmış tüm tavuk 500 gr iyi kalite pirinç 125 gr tereyağı veya margarin 4 ya da 5 bardak et suyu ya da olağan kaynamış su 80 gr dolma fıstığı 80 gr kuş üzümü 200 gr incef küp biçiminde doğranmış kuzu ciğeri Yarım bağ ince kıyılmış dereotu Yeteri kadar tuz Yeteri kadar karabiber Yeteri kadar yenibahar 2 adet ince, küp şeklinde doğranmış kuru soğan id Yapilis Tarifi Pirincin taşlarını ayıklayın ve bir kabın içine koyup içine bir avuç tuz atın Ilık suda 15 dakika bekletin Tencereyi ocağın üzerine koyun İçine yağı koyun ve altını yakın 80 gr dolma fıstığını ek ederek pembeleşinceye dek kavurun Sonradan soğanı ek edin ve pembeleşinceye değin kavurun ve ciğeri ilave edin Ciğer kavrulduktan sonra pirinci yıkayıp süzdürün Benzer tencereye koyup 5 dakika kavurun sonra tuzu, karabiberi ve kimyonu ilave ederek bir dakika kavurun ve suyun tamamını, kuş üzümü ilave ederek bir sefer kaynattıktan sonra ateşi ağır ayla getirin Piştikten sonradan dereotunu ilave ederek karıştırın Tavuğu fırında kızartıp içini pilavla doldurun Her Yerde fırına koyarak 180 derecede 5 dakika pişirdikten daha sonra servise sunabilirsiniz  
 

Similar threads

MALZEMELER 1 adet fırında kızarmış bütün tavuk 500 gr iyi kalite pirinç 125 gr tereyağı veya margarin 4 veya 5 bardak et suyu veya normal kaynamış su 80 gr dolma fıstığı 80 gr kuş üzümü 200 gr incef küp şeklinde doğranmış kuzu ciğeri Yarım bağ ince kıyılmış dereotu Yeteri kadar tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
MALZEMELER 1 adet fırında kızarmış bütün tavuk 500 gr iyi kalite pirinç 125 gr tereyağı veya margarin 4 veya 5 bardak et suyu veya normal kaynamış su 80 gr dolma fıstığı 80 gr kuş üzümü 200 gr incef küp şeklinde doğranmış kuzu ciğeri Yarım bağ ince kıyılmış dereotu Yeteri kadar tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Pilavlı Bıldırcın Pilavlı Bıldırcın MALZEMELER 4 karakter 8 adet bıldırcın 1 ½ su bardağı pirinç 2 çorba kaşığı yağ 1 kahve fincanı beyaz fıstık 1 kahve kaşığı kuş üzümü 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış soğan bıldırcınların kalpleri ve ciğerleri bir parça karabiber ½ tatlı kaşığı tuz 2 ½ su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
İç Pilavlı Arnavut Ciğeri Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo dana ciğeri *1, 5 su bardağı pilavlık pirinç *50 gr dolmalık fıstık *50 gr kuş üzümü *1 çorba kaşığı tereyağı *1 çay kaşığı yeni bahar *Tuz *Çiçek yağ *Un İç Pilavlı Arnavut Ciğeri Tarifi Yapılışı Tereyeğını pilavı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
çulama MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 1 litre tavuk suyu 150 gr margarin tavuk ciğeri 1 adet tavuk 1 baş soğan şam fıstık 1 kg yufka yeni bahar kuş üzümü karabiber tarçın tuzlu HAZIRLANIŞI Bir tencereye bir baş soğan doğrayın, 2 çorba kaşığı margarin ile çevrin Soğan hafif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt