Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbreti Ailem Dizi Muziği

İbreti Ailem Dizi Muziği
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cem Ozkan İbreti Ailem Dizi Muziği

İbreti Ailem Dizi Muziği sozleri

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Hayatta her zaman kotuler kazanmaz
Lan oğlum bağırma bak gelirim oraya
Hop beyler aile var
Beni cekemeyen anten taksın diyen kız
Bayramda beleş otobusten inmeyen oğlan
Hesap gelince tuvalete kacan baba
Kefen parasını iddaaya basan dede
Marketten fazla poşet alıp cop torbası yapan anne
Kimine gore akıllı kimine gore aptal
Kimine gore uyanık kimine gore şapşal
Bakmasını bilene aynadır onlar
İbreti ailem
Kimine gore akıllı kimine gore aptal
Kimine gore uyanık kimine gore şapşal
Bakmasını bilene aynadır onlar
İbreti ailem

Similar threads

Cem Özkan'ın Seslendirdiği İbreti Ailem Şarkısının Sözleri Cem Özkan İbreti Ailem şarkı sözleri Cem Özkan İbreti Ailem şarkısı sözü Sevgili melekler, bu yazımzıda başarılı prodükter Cem Özkan 'ın seslendirdiği Cem Özkan İbreti Ailem şarkısı sözleri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Cem Ozkan İbreti Ailem şarkısı sozu Cem Ozkan İbreti Ailem şarkısının sozleri Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz Hayatta her zaman kotuler kazanmaz Lan oğlum bağırma bak gelirim oraya Hop beyler aile var Beni cekemeyen anten taksın diyen kız Bayramda beleş otobusten inmeyen oğlan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Cem Ozkan İbreti Ailem şarkı sozleri Cem Ozkan İbreti Ailem şarkısı sozu Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz Hayatta her zaman kotuler kazanmaz Lan oğlum bağırma bak gelirim oraya Hop beyler aile var Beni cekemeyen anten taksın diyen kız Bayramda beleş otobusten inmeyen oğlan Hesap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Cem Özkan İbreti Ailem Dizi Müziği İbreti Ailem Dizi Müziği sözleri Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz Hayatta daima kötüler kazanmaz Lan oğlum bağırma bak gelirim oraya Hop efendiler aile var Beni çekemeyen anten taksın diyen kız Bayramda beleş otobüsten inmeyen erkek çocuk Hesap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt