Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbreti Ailem Dizi Müziği

İbreti Ailem Dizi Müziği
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Cem Özkan İbreti Ailem Dizi Müziği

İbreti Ailem Dizi Müziği sözleri

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Hayatta daima kötüler kazanmaz
Lan oğlum bağırma bak gelirim oraya
Hop efendiler aile var
Beni çekemeyen anten taksın diyen kız
Bayramda beleş otobüsten inmeyen erkek çocuk
Hesap gelince tuvalete kaçan baba
Kefen parasını iddaaya basan dede
Marketten pozitif poşet alıp çöp torbası yapan anne
Kimine kadar akıllı kimine tarafından aptal
Kimine göre açıkgöz kimine göre şapşal
Bakmasını bilene aynadır onlar
İbreti ailem
Kimine kadar akıllı kimine kadar aptal
Kimine tarafından uyanık kimine tarafından şapşal
Bakmasını bilene aynadır onlar
İbreti ailem *

Similar threads

Cem Ozkan İbreti Ailem Dizi Muziği İbreti Ailem Dizi Muziği sozleri Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz Hayatta her zaman kotuler kazanmaz Lan oğlum bağırma bak gelirim oraya Hop beyler aile var Beni cekemeyen anten taksın diyen kız Bayramda beleş otobusten inmeyen oğlan Hesap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Cem Özkan'ın Seslendirdiği İbreti Ailem Şarkısının Sözleri Cem Özkan İbreti Ailem şarkı sözleri Cem Özkan İbreti Ailem şarkısı sözü Sevgili melekler, bu yazımzıda başarılı prodükter Cem Özkan 'ın seslendirdiği Cem Özkan İbreti Ailem şarkısı sözleri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Cem Ozkan İbreti Ailem şarkısı sozu Cem Ozkan İbreti Ailem şarkısının sozleri Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz Hayatta her zaman kotuler kazanmaz Lan oğlum bağırma bak gelirim oraya Hop beyler aile var Beni cekemeyen anten taksın diyen kız Bayramda beleş otobusten inmeyen oğlan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Cem Ozkan İbreti Ailem şarkı sozleri Cem Ozkan İbreti Ailem şarkısı sozu Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz Hayatta her zaman kotuler kazanmaz Lan oğlum bağırma bak gelirim oraya Hop beyler aile var Beni cekemeyen anten taksın diyen kız Bayramda beleş otobusten inmeyen oğlan Hesap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt