Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim Tatlıses'i Bir Kez Daha Öldürdüler!

İbrahim Tatlıses'i Bir Kez Daha Öldürdüler!
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses'i Bir Kez Daha Öldürdüler! ibrahim tatlıses öldümü, ibrahim tatlıses vuruldumu, ibrahim tatlıses öldü Sosyal paylaşım ağı Twitter bugünler de meşhur usta İbrahim Tatlıses'in öldüğü yolunda meydana çıkan haberlerle çalkalanıyor asılsız haberlere biri daha eklenerek Tatlıses'i atılan twitterle öldürdüler Bununlada kalmayıp meşhur sanatçının öldüğü haberini tiye alanlar ise attıkları twitlerle dalga geçtiler Haberin detaylarını sizler için paylaşıyoruz 18208 18208 ibrahimtatlisesibirkezdahaoldurduler5c4de5f785d15ibrahimtatlisesibirkezdahaoldurduler5c4de5f785d15 350 670 ibrahimtatlisesjpg18208 İbrahim Tatlıses'i Bir Kez Daha Öldürdüler! ibrahimtatlisesjpg18208 İbrahim Tatlıses'i Bir Kez Daha Öldürdüler! Twitter'da yalan haberlere bir yenisi daha eklendi Maksat bu kere ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses oldu ibrahim Tatlıses Vuruldu etiketiyle TT olan haber, Twitter kullanıcıları kadar ciddiye alınmadığı gibi, alay konusu oldu Haberle dalga geçen kullanıcılar, tagin tt olmasını ise Internet Explorer'a bağladı İŞTE ATILAN BAZI TWİTLER: İbrahim Tatlıses Vuruldu haberleri doğrulandı Basın açıklamasında Tatlıses'in son 7 canının kaldığı (65Health) belirtildi ulan iboooibrahimtatlisesibirkezdahaoldurduler5c4de5f7a6625alt :D Big Grin :D İbrahim Tatlıses Vuruldutagının TT olmasının arkasında Aykut Iri İstifa Ettitagının da TT olmasını bekliyorum İbrahim Tatlıses VurulduSonradan yok efendim İbrahim Tatlıses niçin kurşuna kafa attı Son Dakika! İbrahim Tatlıses Vuruldudiye tag açan internet explorer kullanıcıları, 3 sene sonra tt olmayı başardı İbrahim Tatlıses Vurulduinternet explorer kullanıcıların açtığı tag 3 yıl sonradan tt oldu İbrahim Tatlıses Vuruldu TT'si tamamen Troll çalışmasıdır şeref etmeyin! dürüst yok anasını satayım yeniden trollenme vakkası İbrahim Tatlıses Vuruldu İbrahim Tatlıses vurulduhaberini birincil okuduğumda o kurşunu ben de kafamda hissetmiştim Dünyanın en fena 12 saniyesiydi SON DAKİKA: İbrahim Tatlıses Vuruldu! Kalan Can Sayısı: 7 Çiğ Köfte Sayısı: 76 Acılık Oranı: %99 İbrahim Tatlıses vuruldu İnternet explorer Genişletmek için tıkla id  

858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt