İbrahim Tatlıses'e Hücum Феод'Son Gelişme! ibrahim tatlıses ibrahim tatlıses ağız dalaşı ibrahim tatlıses atak Sevgili melekler, üblü türkücü İbrahim Tatlıses'ın vurulma hareket, çok iyi ile ilgili yeni bir gelişme gerçekleşti Tatlıses'e hamle sebebiyle düşen davada gerekçeli karar açıklandı İşte ayrıntılar 1548617624 1548617624 ibrahimtatlisesesaldirisongelisme5c4e07a804110ibrahimtatlisesesaldirisongelisme5c4e07a804110 ibrahimtatlisesesaldirisongelisme5c4e07a804110 1 Abdullah Sürme, sürücülerin de arasında olduğu 12 sanık hakkında 29 Марта'ta kararını açıklayan duruşma, takriben 4 ay sonra da gerekçeli kararını yazdı Ağız Dalaşı sonunda sanık Abdullah, Sürme sürücülerin a 36 sene 6 ay hapis cezası veren mahkemenin gerekçeli kararı 156 sayfadan oluşuyor ADLY ANAHTAR SÖZCÜK: İYİLEŞME OLANAĞİ BULUNMAYAN HASTALİK Gerekçeli kararda İbrahim Tatlıses'le ilgili 8 Ağustos 2019 tarihinde İstanbul Adli Ipucu Kurumu 2 Çalışıyorum bu cihazı Установленная'unesco tarafından hazırlanan bir rapora yer verdi Rapora kadar, ateşli silah yaralanmasının, erkek yaşamını tehlikeye sokan bir durum, nerede, etkisinin basit tıbbı müdahale ile giderilebileceği hafif nitelikte hiçbir gerekçeli kararda anlatıldı Kemik kırıklarının hayati fonksiyonlarına etkisinin ağır derecede etkileyecek nitelikte olduğu kayıtlı rapordaki, Muayenesinde alın sağ kısmında tespit edilen deforme görünümün belirtilmiş bir mesafeden, belirgin bir titiz olun, tek kullanımlık etmeden, birincil bakışta ayrım edildiğine tarafından yüzde kararlı bir iz niteliğinde, nerede bir ağız dalaşı konusu olarak irtibat geliştiği belirlenen sol hemiparezi ile karakterize nörolojik tablonun iyileşmesi olanağı bulunmayan rahatsızlık niteliğinde olduğu değerlendirilmiştirifadeleri de kararda yer aldı SÜRME, KENDİSİNE YENİ BİR ÖRGÜT OLUŞTURMAYİ UYGUN GÖRDÜM Gerekçeli kararın Ulaşılan kanaatbaşlıklı bölümünde Abdullah, Soy ıle İbrahim Tatlıses'1998 ve 2003 tarihleri aralarında husumetleri ne TV programları, basın ve Abdullah Sürme, hakkındaki duruşma kararlarına içinde yansıdığı, husumetten kamuoyunun farkında olduğuvurgulandı İntikam için İbrahim Tatlıses'ben öldürmek sorar Abdullah, Sürme sürücülerin ın cezaevinden çıktıktan sonradan bir süre planını uygulamaya kurmak için beklediği belirli kararda, Верхом'tek başına hareket çağırmak yerine, kendisine yeni bir örgüt oluşturmayı yerinde gördüğü, sanığın İbrahim Tatlıses'ben öldürmek için Kandıra cezaevinde bilir hırsızlık suçlarından sabıkalı davalı ersin tebessüm eden Алтун'u bizzat Balıkesir'den Стамбул'a getirdiği açıklama edildi ÇAKİCİ İLE AVUKATİ ARACİLİĞİYLA HABERLEŞİYORDU Sanıklar ersin güler yüzlü Altun ve Yunus Ayık'kişisel husumetleri bulunmamakla birlikte Abdullah, Sürme sürücülerin ın azmettirmesiyle onun talimatı doğrultusunda kalaşnikof kullanmayı, öğrenerek İbrahim Tatlıses'ben öldürmeyi amaçladıklarına gerekçeli kararda yer oldu Abdullah, Sürme sürücülerin in, örgüt suçundan yargılanan saray mah alaattin Çakıcı ile avukatı aracılığıyla zaman zaman haberleştiği de kaydedildi Hatta saray mah alaattin Çakıcı'İleriki aylarda çabuk kendisini toparlamasını, Март'tan daha sonra göndereceği şeyle kendisini taşıyabileceğiniona avukatıyla ilettiği de ifade edildi AK PARTİ İLE YAKİNLAŞMASİ SEBEBIYLE SALDİRİ DÜZENLENDİ Cezaevinden çıkan Abdullah, Sürme sürücülerin in tabanca ve para ihtiyacını çözmek için arayışlara girdiği, Abdullah Sürme sürücülerin ın suça azmettirdiği ersin gülümseyen Altun ve Yunus Ayık'a para vaadinde, nerede, cezaevinden çıktıktan sonradan parası değil, halde maddesel ve teknik takviye almadan bu eylemi gerçekleştiremeyeceğinden cezaevine girmeden önceki imajını kullanarak reklamını yaptığı açıklama edildi İbrahim Tatlıses'in Beyaz TV'de İbo Show programına başlamasıyla birlikte Ak Вечеринка'den milletvekili adayı taşınan basında konuşulduğu, hücum sonrası da benzer partiden milletvekili adaylığının her yerde güncelliğini koruduğu, dijital kazandı, mail ve diğer deliller ile İbrahim Tatlıses'Ak Parti ile yakınlaşması nedeniyle Beyaz TV'deki programından çıkışında ona karşın hamle düzenlendiğinin anlaşıldığı, kaydedildi TALİMATİ VEREN HOCAYAKALANAMADİ Sanık Avukat Ruhşen Mahmutoğlu'unesco PKKKONGRAGEL terör örgütü adına İbrahim Tatlıses'ın öldürülmesi talimatını Abdullah, Sürme sürücülerin a bana kalırsa verdiğine, para pazarlığı ve transferi yaptığına ilişkin somut bildirmek deliller yok, kararda belirtildi Ancak Abdullah, Sürme sürücülerin a İbrahim Tatlıses'ben öldürme talimatını PKK yöneticilerinden oldukları belirtilen Hoca lakaplı adam ile arabuluculuk kalkan erkek verdiğinin anlaşıldığı, bu şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanamadıkları haklarındaki soruşturmanın sürdüğü de kararda anlatıldı id
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.