Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim Tatlıses - Yalnızım Dostlarım akor

Hoş geldin! eng.koseoglu tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
İbrahim Tatlıses - Yalnızım Dostlarım akor
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses Yalnızım Dostlarım akor,tab,nota
Yalnızım Dostlarım şarkısı,turkusu notaları

imagesibrahimtatlisesyalnizimdostlarimakor5adaad4131ca3
Dm
Cekmediğim dertler cile kalmadı
D# F Dm
Feryatsız gunduzum gecem olmadı

Dm D# F
Ağlamadık sokak koşe kalmadı
Dm D# Cm Dm
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

Dm Cm Dm
O eski halimden eser yok şimdi
Dm Cm Dm
Izdırap icinde yorgunum şimdi

Bb Gm Dm
Tutun kollarımdan duşerim şimdi
Dm D# Cm Dm

Dm
Neler gordum neler geldi başıma
D# F Dm
Duşe kalka geldim ben bu yaşıma

Dm D# F
Tutup da kaldırın allah aşkına
Dm D# Cm Dm

Similar threads

Kuzeyin soylediği yalnızım yalnız sozleri Kuzeyin 21 bolumde soylediği şarkı Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum gecem olmadı Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum gecem olmadı Ağlamadık sokak koşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Ağlamadık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Pelin Kırım 22 Ocakta soylediği şarkı Yalnızım Dostlarım O ses Turkiye Pelin Kırım 22 Ocak Pelin Kırım Yalnızım Dostlarım şarkı sozu Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum olmadı Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum olmadı Ağlamadık sokak koşe kalmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Kuzey guney cekmediğim dertler cile kalmadı şarkı sozu Kuzey guney 21 bolum kuzeyin soylediği şarkı sozleri Yalnızım yalnız sozleri Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum gecem olmadı Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum gecem olmadı Ağlamadık sokak koşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
293
İbrahim Tatlıses Sarhoş akor tab,nota İbrahim TatlısesSarhoş şarkısı,turkusu nota imagesibrahimtatlisessarhosakor5adaad4f4cb2a Em F Em Am Em Ben her gece sarhoşum derdimden boyle Am G F Dm Em Aşk yolunda berduşum kaderim boyle Em F Em Am Em Felek benim yazımı kışa cevirdi Am G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Kuzey güney çekmediğim dertler cefa kalmadı şarkı sözü Kuzey güney 21 birim kuzeyin söylediği şarkı sözleri Yalnızım yalnız sözleri Çekmediğim dertler ızdırap kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Çekmediğim dertler elem kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Ağlamadık sokak köşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,505Konular
982,757Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt