Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ibrahim tatlıses düğün resimleri

ibrahim tatlıses düğün resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız düğün resimleri

İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde ikinci kez düğün masasına oturdu Ayşegül Yıldızla Tatlısesin nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı Düğün şahitliğini ise işadamı Yüksel Çağlar ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı

İbrahim Tatlıses nikah sonrası şu açıklamayı yaptı
Sayın Başbakanımızın beni ziyareti sırasında yaptığımız sohbette, Başbakanımız artık benim bir yuvam olması gerektiğini sözleriyle dokundurma etti Bu ima zaten düşündüğüm bir yuvayı gerçekleştirmeme sebep oldu Bugün de bu evlilik akti için sayın başkanım Mustafa Sarıgül şeref verdiler, bu bahtı açık olayı gerçekleştirdiler Şahitlerimiz Fatih Terim ve Yüksel Çağlar dostlarıma ebedi teşekkürlerimi sunuyorum

Keza böyle bir mutlu günü tüm dostlarımla ve beni seven halkımla paylaşmak isterdim Malesef ülkemizin şu andaki konjektörü buna müsait olmadığından mütevazi bir şekilde gerçekleştirmek durumunda kaldım

Bu mutlu günümde yanımda olan ailem ve çocuklarıma, dostlarıma, ekibime ve bütün sevenlerime teşekkürler

Saygılar İbrahim Tatlıses

*

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt