iltasyazilim
FD Üye
İbrahim Saraçoğlu ’ndan deri bakımı için kayısı kürü tarifi
Malzemeler:
4 adet sert ve taze Kayısı
Sert,Kırmızı,Sulu ve Taze olması önerilen1 adet Elma
Yarım çay bardağı Su
Elmanın kabuğunu fazla ince bir şekilde soyunEtrafındaki ince beyaz ve yumuşak kısmı çıkarmadan,beyaz çekirdeğini alın
Bir tencerenin içinde soyulmuş elma,çekirdeklerini çıkardığınız kabuklarıyla kayısıları ve yarım çay bardağı suyu kısık ateşte 67 dakika yavaş yavaş kısık ateşte kaynatın
daha sonra bu karışımı blendırdan geçirip ılınınca yüz ve dekolte bölgesine sürünYarım saat beklettikten sonra yüzünüzü saf suyla yıkayıp durulayın
ProfDrİbrahim Saraçoğlu bu kürün uygulanmasından 10 dakdaha sonra ciltteki değişimin derhal fark edilebileceğini belirtiyor
Önemli: ProfDrİbrahim Saraçoğlu bu kürü haftada 1 kereden fazla uygulanmaması gerektiğini önemle belirtiyor
*
Malzemeler:
4 adet sert ve taze Kayısı
Sert,Kırmızı,Sulu ve Taze olması önerilen1 adet Elma
Yarım çay bardağı Su
Elmanın kabuğunu fazla ince bir şekilde soyunEtrafındaki ince beyaz ve yumuşak kısmı çıkarmadan,beyaz çekirdeğini alın
Bir tencerenin içinde soyulmuş elma,çekirdeklerini çıkardığınız kabuklarıyla kayısıları ve yarım çay bardağı suyu kısık ateşte 67 dakika yavaş yavaş kısık ateşte kaynatın
daha sonra bu karışımı blendırdan geçirip ılınınca yüz ve dekolte bölgesine sürünYarım saat beklettikten sonra yüzünüzü saf suyla yıkayıp durulayın
ProfDrİbrahim Saraçoğlu bu kürün uygulanmasından 10 dakdaha sonra ciltteki değişimin derhal fark edilebileceğini belirtiyor
Önemli: ProfDrİbrahim Saraçoğlu bu kürü haftada 1 kereden fazla uygulanmaması gerektiğini önemle belirtiyor
*