Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbrahim Büyükak'tan oğluyla ilgili çarpıcı itiraf!

İbrahim Büyükak'tan oğluyla ilgili çarpıcı itiraf!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
ibrahim_buyukaktan_ogluyla_ilgili_carpici_itiraf_1650298826_3316.JPG

Ünlü komedyen İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Büyükak oğluyla ilgili yaptığı açıklama herkesi duygulandırdı.

Geçtiğimiz haziran ayında baba olan oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Yaklaşık 10 ay önce baba olan ünlü komedyen oğlu Aslan Oktay hakkında ilk defa konuştu.

JjbFb_1650298832_2623.jpg
ibrahim büyükak

Instagram hesabından sürekli oğlu Aslan ile eğlenceli anlarını paylaşan Büyükak bebek hayatınızda neleri değiştirdi? sorusuna

"Anne baba olmak bambaşka bir evrenin içine girmekmiş ve anlatılan bütün klişeler gerçekmiş. Eskiden çocuklarını anlatan arkadaşlarımın yanında çok sıkılırdım. Hepsinden özür diliyorum. Eleştirdiğim insanlardan bin beter oldum. Acayip bir delirme hali, acayip bir tecrübe. Çocuğunuz olunca büyük bir endişe halinin içine giriyorsunuz. Ki daha dokuz aylık. Daha yılları var. Şimdi bile gözümden sakınıyorum. O yüzden babamı şu an çok iyi anlıyorum." yanıtını verdi

pO1it_1650298837_4775.jpg
ibrahim büyükak

Similar threads

Geçtiğimiz aylarda baba olan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından oğluyla birlikte çekilmiş eğlenceli videosunu paylaştı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Oyuncu ve sunucu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturdu. Mutlu bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Geçtiğimiz aylarda baba olan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından oğluyla birlikte çekilmiş eğlenceli videosunu paylaştı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Oyuncu ve sunucu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturdu. Mutlu bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Geçtiğimiz aylarda baba olan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından oğluyla birlikte pozlarını paylaştı. Oyuncu ve sunucu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturdu. Mutlu bir evlilikleri olan çift, haziran ayında ilk bebeklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Geçtiğimiz aylarda baba olan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından oğluyla birlikte pozlarını paylaştı. Oyuncu ve sunucu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturdu. Mutlu bir evlilikleri olan çift, haziran ayında ilk bebeklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Geçtiğimiz aylarda baba olan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından oğluyla ve babasıyla birlikte pozlarını paylaştı. Oyuncu ve sunucu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturdu. Mutlu bir evlilikleri olan çift, haziran ayında ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt