İbo Show yayından kaldırıldı Yıldız Tilbe'ye Seni peznklerin elinden kurtardımdiyen İbrahim Tatlıses, atv yönetiminin hışmına uğradı 1548629192 1548629192 iboshowyayindankaldirildi5c4e34cc56524iboshowyayindankaldirildi5c4e34cc56524 http:yenisafakcomtrresimsiteibo0a4d59e80a1829e1by Canlı yayında Yıldız Tilbe'ye Seni peznklerin elinden kurtardımdiyen İbrahim Tatlıses, atv yönetiminin hışmına uğradı atv yönetimi demin aldığı kararla İbo Show'u yayından kaldırdı Medyatava adlı internet sitesinin haberine göre, İbo Show'un pazar günü yayınlanan bölümünde canlı yayında konuğu Yıldız Tilbe'yle ağız dalaşı eden İbrahim Tatlıses'in programı yayından kaldırıldı Tatlıses, canlı yayında konuğuna Seni peznklerin elinden kurtardımaçıklaması yapmış, sonradan geri adım atmak yerine Yıldız Tilbe'nin isteklerini açıklayarak tartışmayı alevlendirmişti Tüm bu gelişmelerden rahatsız olan atv yönetimi, İbrahim Tatlıses'le anlaşarak programın yayınına son verdi atv'nin İbo Show'u kaldırdığının duyulması üzerine İbrahim Tatlıses derhal bir açıklama yaptı Tatlıses; atv ile görüşüp İbo Show'u bitiriyorumdedi İbo Show izleyicilerine saygılarımı iletiyorum 3 gündür gördüğüm ızdırap ve hakaret karşı çok yorulduğumu hissettim Yıldız Tilbe'nin nankörlüğü ve yalan yanlış konuşmaları karşısında, bende yalan söylemeyeceğime kadar ATV yönetimi ile konuşup İBO SHOW'u bitiriyorum Üzgünüm, ama şart bu! 50 tane İbo Show çalışanının vebalinin hesabını 3 gündür zavallı kadını oynayan Yıldız Tilbe versin atv'den yapılan açıklamada ise şöyle denildi: İbrahim Tatlıses uzun zamandır “İbo Show programına konuk ziyafet etmekte sıkıntılar yaşıyordu Biz bu konuda, atv yönetimi olarak, kendisine destek olmak için çabaladık lakin; bu şart artık sürdürülmesi zorlama bir hal aldı Yıldız Tilbe örneğinde olduğu gibi, ne yazık ama artık eğlence üzerine programa konuk olma sistemi öyle yürümüyor Bu İbrahim Tatlıses'i rahatsız etti ve istemediğimiz sonuçlar yaşandı Ekran başında nahoş olayların yaşanmaması için, Sn İbrahim Tatlıses'den de bu yönde bir istek gelmesi üstüne “İbo Showu bitirmek zorunda kaldık id