Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hz. Muhammed (s.a.v.) hakkinda batili aydinlarin sözleri

Hz. Muhammed (s.a.v.) hakkinda batili aydinlarin sözleri
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Thomas Carlyle: İnsanlar her seyden daha fazla Muhammed’e kulak vermelidir Diger bütün sözler, onun karsisinda bos sözlerdir

ProfDrH Mones: O’nun her sözü bir vecizedir

Jane Pelo: O’nun davasinda heyecani asildi

Aleksi Lovazon: O ALLAH tarafindan gönderilmis bir hak peygamberdir

Raymons Leronge: 14 asir gecmesine ragmen Hz Muhammed bu zamanin tek rehberi, tek hidayet resulüdür’

Sosyolog VDEratsen: Ben sahsen Hz Muhammed’in hayraniyim

ProfJules Masserman: Bütün zamanlarin en büyük lideri Muhammed idi

ProfDr Michael Hart: Muhammed tarihte dini ve dünyevi acilandan en üstün basariya ulasmis tek kisidir

Tolstoy: Muhammed, hürmet ve saygiya fazlasiyla layiktir

Gibson: Hz Muhammed’i sevmeyenler onu yeterince tanimayanlardir

Dostyoyevski: Büyük İslam Peygamberi yüce yaraticinin katina cikip onunla bulusmuştur Ben Mirac’a bütün kalbimle inaniyorum

Prens Bismark: Senin asrinda yasayamadigimdan dolayi cok üzgünüm Ey Muhammed Kur’an Allah’in kitabidir İnsanlik senin gibi bir kabiliyeti bir defa görmüs bir daha göremeyecektir Ben senin önünde hürmet ve saygi ile egilirim

Geothe: Hic kimse Muhammed’in kurallarindan daha ileri bir adim atamaz Biz Avrupa Milletleri medeni imkanlarimiza ragmen Hz Muhammed’in son basamagina varmis oldugu merenin daha ilk basamagindayiz Süphe yok ki bu yarismada kimse onu gecemeyecektir

B Smith: Büyük liderlerin hayat ve karakterleri ile yapilan elestiriler İslam Peygamberi icin yapilamaz

Shebol: Hz Muhammed insan olmasi itibari ile bütün insanlik onunla övünür Biz Avrupa’lilar 2000 sene sonra onun kiymetine ve hakikatine yetissek en mesut ve en bahtiyar nesiller oluruz

Bernard Shaw: Ben bu hayret uyandirici insanin hayatini inceledim Benim görüsüme göre onu insanligin kurtaricisi olarak tanimamiz lazimdir

Lamartine: İnsan büyüklügü hangi ölcüyle ölcülürse ölcülsün acaba ondan daha büyük bir insan bulunur mu?

Knematirul: Herkesin itiraf etmekten cekindigi seyi ben haykiriyorum Hz Muhammed hic kimse ile kiyaslanamayacak kadar büyük bir devrimcidir

Gibson: Hz Muhammed’i sevmeyenler onu yeterince tanimayanlardir

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt