Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz.Eyup Aleyhisselam'ın duası

Hz.Eyup Aleyhisselam'ın duası
0
219

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
HzEyup Aleyhisselam'ın duasını akşam ve yatsı namazları arasında 33 defa okumak vucuda sağlık ve sıhhat verir Allahın izniyle

ALT :wwwupluploadseyyupalayhisselaminduas98201eyyupalayhisselaminduas98201ALT

HzEyup Aleyhisselam'ın duası:

ﺭَﺏِّ ﺍَِﻧّﻰِ ﻣَﺴَّﻨِﻰَ ﺍﻟﻀُّﺮُّ ﻭَﺍَﻧْﺖَ ﺍَﺭْﺣَﺎﻟﺮَّﺍﺣِﻢ َﻦﻳِ

Okunuşu:

Rabbi inni messeniye'ddurru ve ente erhamurrahimin

Duanın Anlamı şoyledir:

Ya Rabbi zarar bana dokundu Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin Bana da merhamet eyle Yarabbi

Enbiya sUresi83Ayet

Similar threads

Hz Eyyup Peygamberin Duası Arağca Okunuşu Hz Eyyup Peygamberin Duası Tukrce Meali Hz Eyupun Duası Hz Eyupun Duası Latince Rabbi inni messeniyeddurru ve ente erhamurrahimin Hz Eyupun Duası Arapca رَبِّ اَِنّىِ مَسَّنِىَ الضُّرُّ وَاَنْتَ اَرْحَالرَّاحِمِينَ Hz Eyupun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Hz Eyyub Duası Hz Eyyub Duası Ve Anlamı Hz Eyupun Duası Arapca رَبِّ اَِنّىِ مَسَّنِىَ الضُّرُّ وَاَنْتَ اَرْحَالرَّاحِمِين Hz Eyupun Duası Turkce Meali Ya Rabbi zarar bana dokundu Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin Bana da merhamet eyle yarabbi Hz Eyupun Duası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Hızır duaları, Hızır as duası, Hıdırellez Duası, Hızır Aleyhisselam Dua Hızır Duası Bir gun Hızır Aleyhisselam gokyuzune bakıp tefekkure dalıp gitmişti Yaptığı uzlet ve ibadetler neticesi ve Rabbinin yardımı ile keşfi acılmıştı Kimsenin gormediği şeyleri goruyordu Birinci kat gokte bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Perşembe Gunu Duası Rahman ve Rahim Olan Allahın Adıyla Karanlık geceyi kudretiyle goturen, her tarafı aydınlatan gunduzu rahmetiyle getiren, beni ışığıyla buruyen ve nimetini bana ihsan eden Allaha hamdolsun! imagespeygamberimizinpersembegunuduasi5adbd834c612f Allahım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Mevlid Kandilinde Okunacak Dualar Neler Mevlid kandili gecesinde bol bol tovbe istiğfar etmeli Boyle mubarek bir gecede yapacağımız ibadetlerin en onemlisi ise elbetteki Kuranı Kerimi okumak ve dinlemektirKuranı kerimin anlamı uzerinde duşunmektirArdından icinizdne geldiği gibi dua edip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt