Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz Alinin Duası Sözleri

Hz Alinin Duası Sözleri
0
182

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hz Alinin hüzün duası,
Hz Alinin duası ve sözleri

Abdullah b Cafer Hz Ali ’nin (as) şöyle anlattığını söylenti ediyor

“Hz peygamber (saa) şu duayı bana öğretti Bana bir keder ve şiddetli bir bezginlik geldiği vakit okumamı emretti:

“Lâ ilâhe illellâh ’ulkerim ’ulazim Subhanehu tebarekellâhu rabb ’ularş ’ulazîm Elhamdulillâhi rabb ’ilâlemîn

Kerem sahibi ve büyük Allah ’tan başka ibadet edilecek hiçbir ilâh yoktur Yüce Allah ’ı tenzih ederim Büyük Arşın rabbi olan Allah yüce ve çok bolluk sahibidir Alemlerin Rabbi olan Allah ’a hamd olsun1

Hz Ali ’den (as) kötülükleri uzaklaştırmak ve sıkıntıları gidermek için dua :

“Allahumme inni eteveccehu ileyke binebiyyike nebiyyirrahmeti ve ehli beytihi ellezine ehtertehum ala ilmin ale ’lalemin Allahumme fezellil li suutiha ve huzunetiha vekfini şerraha fe innekel kafil muafi vel ğalibul gahirul gadiru

Allah ’ım! Peygamberin ve onun ilim olarak alemlere üstün kıldığın Ehlibeytini aracı kılarak sana yöneliyorum

Allah ’ım! (o) zorlukları ve engelleri benim için kolaylaştır ve onun kötülüğünden beni koru Hakikatte sen kulunu kifayet eden, belalardan rahatlığa götüren, herkese galip gelen, kötüleri kahreden ve her şeye zor yetirensin2 *

858,524Konular
981,320Mesajlar
31,173Kullanıcılar
EdededSon üye
Üst Alt