Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz. Aişenin Mağfiret Duası

Hz. Aişenin Mağfiret Duası
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Mağfiret Duası Hz Aişenin

Hz Aişenin Mağfiret Duası Nasıldır

Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (sa),Aişe validemize hitaben şoyle buyurmuştur:
Ey Aişe! butun duaların manalarını iceren cumleler ile dua ederek şoyle de:

Ey Allahım! Ben senden hayrın tamamını, hazırını, geleceğini, bildiğimi ve bilmediğimi talep ederim Şerrin butununden, hazırından ve geleceğinden, bildiğimden ve bilmediğimden sana sığınırım Senden cennet ve cennete yaklaştırıcı, soz ve hareketleri isterim Ateşten, ateşe yaklaştırıcı soz ve hareketlerden de sana sığınırım Senin kulun ve rasUlun Muhammed´in senden istediği hayrı senden istiyorum Kulun ve rasUlun Muhammed her neden sana sığınmışsa ben de aynı şeyin şerrinden sana sığınırım Senden isteğim, bana herhangi bir işi takdir buyurduğun zaman onun neticesini doğrulukla sona erdirmendir
Ey rahmet edenlerin en fazla rahmet edeni! Butun bunları rahmetinden talep ederim!

Similar threads

Mağfiret Duası Hz Aişenin Hz Aişenin Mağfiret Duası Nasıldır Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (sa),Aişe validemize hitaben şöyle buyurmuştur: Ey Âişe! bütün duaların mânâlarını içeren cümleler ile dua ederek şöyle de: Ey Allahım! Ben senden hayrın tamamını, hâzırını, geleceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
hz aişenin duası Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (sa),Aişe validemize hitaben şoyle buyurmuştur: Ey Aişe! butun duaların manalarını iceren cumleler ile dua ederek şoyle de: Ey Allahım! Ben senden hayrın tamamını, hazırını, geleceğini, bildiğimi ve bilmediğimi talep ederim Şerrin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Hz Aişe Annemizin Duası Nasıldır Hz Aişe Annemizin Duası Nedir Peygamber efendimiz, Aişe validemize hitaben şoyle buyurmuştur: '''Ey Aişe butun duaların manalarını iceren cumleler ile dua ederek şoyle de; Ey Allah'ım Ben senden hayrın tamamını hazırını geleceğini bildiğimi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
262
Hz Aişe Annemizin Duası Nasıldır Hz Aişe Annemizin Duası Nedir Peygamber efendimiz, Aişe validemize hitaben şöyle buyurmuştur: '''Ey Aişe tüm duaların manalarını taşıyan cümleler ile dua ederek şöyle de; Ey Allah'ım Ben senden hayrın tamamını hazırını geleceğini bildiğimi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
hz aişenin duası Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (sa),Aişe validemize hitaben şöyle buyurmuştur: Ey Âişe! tüm duaların mânâlarını içeren cümleler ile dua ederek şöyle de: Ey Allahım! Ben senden hayrın tamamını, hâzırını, geleceğini, bildiğimi ve bilmediğimi talep ederim Şerrin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,523Konular
981,288Mesajlar
31,140Kullanıcılar
Ben qSon üye
Üst Alt