Sıkıntılı Olduğunuzda Okuyabileceğiniz Dua tedirginlik için okunacak dua Huzursuzluğa Aleyhinde Dua, Icim daraldiginda, bunaldigimda, kendimi huzursuz hissetigimde her zaman bu duayi okuyorum meleklerim O zaman icime Allahim kolaylık veriyor, benim yalniz olmadigimi hissetiriyor Bunu sizinle paylasmak istedim Rabbim mağdur durumda olanlarimiza her daim yardim etsin Amin 1548183889 1548183889 huzursuzoldugunuzdaokuyabileceginizdua5c543810ef3e9huzursuzoldugunuzdaokuyabileceginizdua5c543810ef3e9 huzursuzoldugunuzdaokuyabileceginizdua5c543810ef3e9 NEFRET EDILEN ŞEY VE HUZURSUZLUĞA KARŞI DUA Eûzü bi kelimâtillâhit tâmmâti min ğadabihî ve ıkâbihî ve min şerri ıbâdihî ve min hemezâtiş şeyâtıyni ve en yahdurûn Hikmeti: Nefret ve huzursuzluktan kısa zamanda kurtulmak için, sabah ve akşamlan bu duayı bütün bir ihlas ile yedişer defa okumanız kâfidir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.