Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hüseyin Üzmez tahliye oldu

Hüseyin Üzmez tahliye oldu
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hüseyin Üzmez tahliye oldu 1549059347 1549059347 huseyinuzmeztahliyeoldu5c54c51773fc7huseyinuzmeztahliyeoldu5c54c51773fc7 http:staticguncelnetarchive8737mdnneRPJRwY Cinsel taciz suçlamasından esir bulunan Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez tahliye edildi Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 26 Nisan'da düzenlenen operasyon zarfında ''çocuğun cinsel istismarı'' suçundan Bursa 4 Ağır Cinayet Mahkemesinde tutuklu yargılanan Yazar Hüseyin Üzmez ve 14 yaşındaki mağdure BÇ'nin annesi olan Livaze Ç'nin terhis edilmeleri kararlaştırıldı Bursa 4 Ağır Canice Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında, İstanbul Adli Tıp Kurumunca hazırlanan BÇ'nin ''vücut ve ruh sağlığının bozulmadığı'' yönündeki rapor doğrultusunda iki sanığın tutukluluk halinin kaldırılmasına karar veren mahkeme heyeti, Üzmez hakkında yurt dışına çıkış yasağı koydu Duruşma heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumunca hazırlanan ve mahkemeye dün ulaşan ''BÇ'nin beden ve ruh sağlığının bozulmadığına oy birliği karar verilmiştir'' ibaresinin yer aldığı rapor doğrultusunda ''suç vasfının değiştiğini'' dikkate alarak sanıkların terhis taleplerini kabul etti HAC'DA GİBİ YAŞADIMÜzmez, cezaevinde ''Hacdaki gibi'' yaşadığını açıklama ederek, ''Çok dar bir yer, cümbür cemaat görevini yapıyor Sizinkiler diyorlardı fakat; 'tek şahsiyet hücreye konmuş', böylece bir şey yok Bütün arkadaşlar beni seviyor, ben de onları seviyorum'' dedi Üzmez, çalıştığı gazeteden özür dileyecek bir konumda olmadığını belirterek, ''Gazetem bir tanedir Sizin hepinizle başa çıkıyor, daha ne istiyorsunuz! Dargın olduğum kimse değil Ben Allah'a inanan bir insanım İnsanı sevmeyen, Allah'ı sevemez Benim düşmanım yok, benim düşmanım Amerikancılar, bunu bana yapmış olan dinsizler, din düşmanları ve kapitalistlerdir'' Hüseyin Üzmez, şöyle konuştu: ''Demek oysa takdiri ilahi buymuş Aileden şikayetçi olmayacağım, onlara karşısında herhangi bir kırgınlığım yok Aileyle aynı şekil ve samimiyette görüşmeye devam edeceğim Benim düşmanım iblis, benim düşmanım nefsim En çok kendi nefsime ve şeytana kırgınım Kime dargın olayım?'' guncelnet  

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt