Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hurmalı Atıştırmalık

Hurmalı Atıştırmalık
0
93

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Hurmalı Atıştırmalık Tanımı İçin Malzemeler

• 10-12 tane hurma
  • Yarım çay bardağı yulaf
  • 1 çay kaşığı kakao
  • Bitter çikolata
  • Üzerine ceviz

Hurmalı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hurmaların çekirdeği çıkartılır ve sıcak suyla ıslanır. Rondaya yulaf alınır ve çekilir.
  2. Sıcak suda bekleyen hurmaların suyu süzülüp kakao ile birlikte rondoya eklenir ve tekrar çekilir.
  3. Eğer biçim almayacak formda yumuşak olursa tekrar yulaf ekleyebilirsiniz. Hurmaya nazaran değişiklik gösterebilir zira.
  4. Hazırlanan harçtan kesimler alınıp istenilen hal verilir. Benmari yordamı eritilmiş çikolataya batırılır.
  5. Üzerine isteğe nazaran ceviz fındık hindistan cevizi ekilebilir. Çok lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık oldu afiyet olsun ????
Not: Bu ölçülerle fotoğraftaki büyüklükte 7 tane çıktı. Siz malzemeyi çoğaltarak yahut azaltarak da yapabilirsiniz.

Hurmalı Atıştırmalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Saf Atıştırmalık 2 Hurmalı Havuçlu Bar Görüntülü Tanımı İçin Materyaller 8 adet hurma yada hurma püresi1 adet küçük havuç6 adet ceviz1 çay kaşığı tarçın150 gram çikolata Saf Atıştırmalık 2 Hurmalı Havuçlu Bar Görüntülü Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Hurmaları püre kullanmadığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Hurmalı Atıştırmalık Tanımı İçin Materyaller 12 adet sıcak suda bekletilmiş hurma2 yemek kaşığı tahin1 yemek kaşığı yulaf1 çay kaşığı kakao1 avuç damla çikolata Üzeri için; Eritilmiş bitter yahut hindistan cevizi İçi için ; Fındık, fıstık yahut badem Hurmalı Atıştırmalık Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Kakaolu Ve Hurmalı Yulaf Topları Tanımı İçin Materyaller 8 – 10 adet hurma (Büyüklüğüne göre)3-4 adet kayısı5-6 yemek kaşığı yulaf ezmesi (Ben blenderda evvel biraz çektim un üzere olmadı daha büyük modüllü kaldı siz ince öğütülmüşte alıp kullanabilirsiniz1 yemek kaşığı kakao4 -5 adet ceviz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı İçin Malzemeler 6 adet hurma (küçük ya da orta boy)6 adet tam ceviz6 adet çiğ badem6 adet fındık3 yemek kaşığı yulaf ezmesi2 çay kaşığı kakao1/4 (çeyrek) çay bardağı sütGöz kararı hindistan cevizi(isteğe nazaran tarçın ben koymadım) Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
5 Dakikada Hazır Kahve Yanına En Kolay Atıştırmalık Kuruyemişli Çikolata Tanımı İçin Malzemeler 28 tane fındık9 tane ceviz7 tane kuru kayısı1 paket bitter çikolata 5 Dakikada Hazır Kahve Yanına En Kolay Atıştırmalık Kuruyemişli Çikolata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,556Konular
982,094Mesajlar
32,747Kullanıcılar
oguven018Son üye
Üst Alt