Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hünkar beğendi / gaziantep

Hünkar beğendi / gaziantep

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Malzemeler

50g BizimYağ Margarin
250 gkuşbaşı dana eti
1soğan + 1 su bardağı su
1defne yaprağı
Yarımyemek kaşığı salça
2 dişsarımsak
Tuz +Karabiber
Beğendi için

30g BizimYağ Margarin
2bostan patlıcan
1yemek kaşığı un + 1 su bardağı süt
Yarımçay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz +Karabiber
Hünkar beğendi Gaziantep hazırlanışı
Bostan patlıcanların üzerini çatalla birkaç yerinden delin ve fırın ızgarasında yumuşayıncaya kadar közleyin Hafif soğuyunca kabuklarını soyun ve bir kaseye alın Bizim Yağ Margarini eritin Unu ilave edip pembeleşinceye kadar kavurun Sütü azar azar ekleyip karıştırın Patlıcanı ilave edip karıştırın Rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve karabiber ekleyip ocaktan alın Ayrı bir tencerede yemeklik doğranmış soğan, kuşbaşı et, sarımsak ve defne yaprağını kalan Bizim Yağ Margarin ile kavurun Salça ve suyu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar pişirin Tuz, karabiber ile tatlandırın Beğendiyi servis tabağına alıp üzerine etleri yerleştirip servis yapınMalzemeler




 
858,506Konular
982,854Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt