iltasyazilim
FD Üye
Malzeme:
* ev yapımı humus
* dürüm ekmeği (kepeklisi de olabilir)
* rendelenmiş bir küçük havuç
* kabuğu soyulup doğranmış domates
* marul yaprağı
* ince kıyılmış taze soğan
* deniz tuzu
* taze çekilmiş karabiber
* zeytinyağı
Hazırlanışı:
*Dürüm ekmeğinin her iki yüzü de tavada şöyle bir çevirilir
* Humus arzu edildiği kadar (ne kadar bol o kadar lezzetli) ekmeğin üzerine sürülür
* Marul yaprakları, rendelenmiş havuç, doğranmış domates, kıyılmış taze soğan da arzuya göre yerleştirilir
* Tuz ve karabiber serpiştirilip son olarak soğuk sıkım zeytinyağı (bir kaşık kadar olabilir) şöyle bir gezdirilip, dürüm rulo halinde sarılır
* Bıçakla ortasından ikiye kesip servis yapılır
Alıntıdır
* ev yapımı humus
* dürüm ekmeği (kepeklisi de olabilir)
* rendelenmiş bir küçük havuç
* kabuğu soyulup doğranmış domates
* marul yaprağı
* ince kıyılmış taze soğan
* deniz tuzu
* taze çekilmiş karabiber
* zeytinyağı
Hazırlanışı:
*Dürüm ekmeğinin her iki yüzü de tavada şöyle bir çevirilir
* Humus arzu edildiği kadar (ne kadar bol o kadar lezzetli) ekmeğin üzerine sürülür
* Marul yaprakları, rendelenmiş havuç, doğranmış domates, kıyılmış taze soğan da arzuya göre yerleştirilir
* Tuz ve karabiber serpiştirilip son olarak soğuk sıkım zeytinyağı (bir kaşık kadar olabilir) şöyle bir gezdirilip, dürüm rulo halinde sarılır
* Bıçakla ortasından ikiye kesip servis yapılır
Alıntıdır