Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Humus (Kıvam Garantili Pratik Yöntemiyle)

Humus (Kıvam Garantili Pratik Yöntemiyle)
0
50

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
humus-kivam-garantili-pratik-yontemiyle.jpg

Humus (Kıvam Garantili Pratik Yöntemiyle) Tanımı İçin Gereçler

  • 2 su bardağı nohut
  • 5 yemek kaşığı tahin
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet limonun suyu
  • 3-4 yemek kaşığı su
  • Çeyrek su bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon

Humus (Kıvam Garantili Pratik Yöntemiyle) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Nohutu haşlayın. Haşlanan nohutun kabuklarını soyun.
  2. Soğuk suyun içerisinde nohutları avucunuzda birbirine sürterek kabuklarını daha kolay soyabilirsiniz.
  3. Haşlayıp kabuklarını soyduğunuz nohutlar, tahin, sarımsak, taze sıkılmış limon suyu, su, zeytinyağı, kimyon, tuz ve karabiberi mutfak robotu ya da blender yardımıyla krema kıvamını alana kadar karıştırın.
  4. Daha yumuşak bir kıvam isterseniz eklediğiniz su ölçüsünü arttırabilirsiniz.
  5. Daha gövdeli bir kıvam seviyorsanız verdiğim tanım tam aradığınız kıvamda olacaktır????.
  6. Servis tabağına hazırladığınız humusu ekleyip servis edebilirsiniz ????????.
 

Similar threads

Humus Meze Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut1 /4 su bardağı su (nohutun haşlama suyu soğumuş olmalı.)1 /4 su bardağı zeytinyağı (1/4 (çeyrek) su bardağı, yani bardağın çeyreği kadarı ölçüsü.)6 yemek kaşığı tahin1 adet limon suyu(orta yahut küçük boy)2 diş sarımsak1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Humus (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı haşlanmış nohut (Haşladığınız nohut suyunu çok az ayırın kıvam almazsa ekleyebilirsiniz)3 kaşık tahinYaklaşık yarım çay bardağı zeytinyağı1 küçük türk kahvesi fincanı nohut suyu (Videoya eklemeyi unutmuşum )1 tatlı kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Humus Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı nohutYarım çay bardağı zeytinyağıYarım çay bardağı tahinYarım çay bardağı su(nohutu haşladığınız sudan kullanın)2 adet limonun suyu1 çay kaşığı tuzYarım çay kaşığı kimyon2 diş sarımsak Humus Tanımı Yapılışı Nohutu bir gece evvelden suya koyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Üç Renkli Humus Tanımı İçin Malzemeler 4 su bardağı haşlanmış kabuğu ayıklanmış nohut4 diş sarımsak3 adet limonun suyu1 su bardağı tahin1 çay bardağı zeytinyağı2 tatlı kaşığı kimyon2 tatlı kaşığı tuz1 çay bardağı ılık su Renklendirmek için; 1 adet orta uzunluk haşlanmış pancar1 avuç fesleğen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Lezzetli Bir Humus Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı haşlanmış nohut3 yemek kaşığı tahinYarım limon2 diş sarımsakTuz2 yemek kaşığı zeytin yağı Üzeri için: Biraz susmak ve kimyon Lezzetli Bir Humus Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle pişirme mühleti sıfır seçme sebebim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt