Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Bozkaya - Bul Getir

Hülya Bozkaya - Bul Getir
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hülya Bozkaya Bul Getir saçlarını tut getir saçlarından tut getir saçlarindan şaçlarindantut saçlarından dinle tabip sen elleme benim yaramı beni bu dertlere salanı getir kabul etmem birgün yetersiz olursa benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir bir kor oldu gövünüyor özümde nam name iniliyor sazımda dünyayı verseler yoktur gözümde dili bülbül kaşı kemanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir acıma et karşısından bıkmadan hatırını gönlünü kıhiç yıkmadan ivedi getir can bedenden çıkmadan fakirin derdine dermanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir yoksulun derdine dermanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir  

Similar threads

Kıvanç Tatlıtuğ Tabip Sen Elleme Benim Yaramı türkü sözleri kıvanç tatlıtuğ tabip sen elleme benim yaramı türkü sözleri kuzen güney tabip sen elleme benim yaramı sözleri burada arkadaşlar az önce sizlere son dönemlerin en sevilen dizilerinden olan Kuzey Güney dizisinin son bölümünde ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
kuzeyin söylediği türkü tabip sen elleme benim yaramı sözleri Kıvanç Tatlıtuğ Bul Getir Türkü sözleri Tabib Sen Elleme Benim Yaramı Beni Bu Dertlere Salanı Getir Kabul Etmem Birgün Yetersiz Olursa Benden Bu Ömrümü Çalanı Getir Git Ara Bul Getir Saçlarını Yol Getir Bir Kor Oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
kuzeyin soylediği turku tabip sen elleme benim yaramı sozleri Kıvanc Tatlıtuğ Bul Getir Turku sozleri Tabib Sen Elleme Benim Yaramı Beni Bu Dertlere Salanı Getir Kabul Etmem Birgun Eksik Olursa Benden Bu Omrumu Calanı Getir Git Ara Bul Getir Saclarını Yol Getir Bir Kor Oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
İbrahim Tatlıses Bul Getir akor,tab,nota İbrahim TatlısesBul Getir şarkısı,turkusu nota imagesibrahimtatlisesbulgetirakor5adaad5cc5948 Am D Tabip sen elleme benim yaramı Am D Beni bu dertlere salanı getir Am D Kabul etmem bir gun eksik olursa Em Am Bende bu omrumu calanı getir le le...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Kuzey Güney 11bölümdeki türkü Kuzey Güney dizisinde kıvanç tatlıtuğun söylediği türkü Kuzey Güney Kıvanç Tatlıtuğ saz çalıp söylediği türkü Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı dizinin son bölümüne, Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey karakterinin söylediği Bul Getirtürküsü damgasını vurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt