Hülya Avşarın Kızı Zehraya Annesinden Azarlama Hülya Avşar Kızı Zehra Zehra Çilingiroğlu Haberi Daha neler diyorum işte yetiştirilme tarzıO masun hayvanları alıyolar güya bakacaklarmış gibi köle gibi arkalarında dolandırdıkları yetmiyo birde bunun yaptığı gibi hayvana ızdırap yapıyorlarHayvan Hakları diye de bişey var fakat dinleyen yok yani masumlarıKeşke gözlerine sokabilsem bu hayvan kanunlarını onların Kınıyorum başkada bişey demiyorum 1548638089 1548638089 hulyaavsarinkizizehrayaannesindenazar5c4e578e39012hulyaavsarinkizizehrayaannesindenazar5c4e578e39012 hulyaavsarinkizizehrayaannesindenazar5c4e578e39012 Köpeğine Maskara ve Oje Sürdü! Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, köpeği Çakıl'a makyaj yaptığı için annesini kızdırdı Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, köpeği Çakıl'a makyaj yaptığı için annesini kızdırdı Geçtiğimiz günlerde Twitter'daki sayfasına Çakıl'ın makyajlı bir fotoğrafını koyan Zehra Çilingiroğlu; köpeğinin tırnaklarına kırmızı oje, gözlerine de maskara sürdüğünü yazdı daha sonra köpeğine bunları yaptığı için annesinden azar işittiğini de belirtti GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE KALPLİ BALONLARLA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra, bir hafta önce Bebek'te bir arkadaşıyla objektiflere takılmıştı Oldukça şen olduğu gözlenen Zehra, bir baloncudan, kendisine ve arkadaşına, yürek şeklindeki kırmızı balonlardan aldı Zehra, Bu balon özel birine mi?sorusuna ise Fazla hoşuma gitti, kendime armağan aldımdiye cevap verdi ANNESİ DAHA ÖNCE YAPILAN BİR HABERE FAZLA KIZMIŞTI Bazı yayınlama organlarında Zehra Çilingiroğlu'nun Murat Boyner'le aşk yaşadığına dair haberler çıkmıştı Hülya Avşar'ı deliye çeviren bu haberler ardından Hülya Avşar resmen alev püskürmüştü: Yalan haber yapamazlar, böyle bir hakları olamaz!Avşar kızı sözlerini şöyle sürdürmüştü: O haberi yapan gazetenin yazı işleri müdürüyle konuştuğumda, bana çok efendi yanıt vermemiş olsaydı; bugün koskocoman bir tazminatla karşısında karşıya kalacaktı id