Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hülya Avşar'dan şaşırtan istek: Beni yakalayabilirler…

Hoş geldin! 123456same1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hülya Avşar'dan şaşırtan istek: Beni yakalayabilirler…
0
100

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
hulya_avsardan_sasirtan_istek_beni_yakalayabilirler_1653052610_7688.jpg

59 yaşındaki ünlü sanatçı Hülya Avşar uzun süredir ekranlarda görüntülenmiyordu. Magazin mubabirlerinin objektiflerine yakalanan Avşar kızından şaşırtan bir istek geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Dijital alanda projeler üretmeye başladığını belirten Hülya Avşar, “Z kuşağını yakalayalım havasında değilim, onlar istiyorsa beni yakalayabilirler…” şeklindeki açıklamasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Similar threads

Bir stüdyodan çıkarken kameralara takılan sanatçı Hülya Avşar, yeni çıkardığı "Sen Aşk Mısın?" şarkısı hakkında açıklama yaptı. Ünlü sanatçı, gelen yorumların çok güzel olduğunu ifade ederken, bu kadarını kendi bile beklemediğini belirtti. Z kuşağı hakkında yaptığı açıklama herkesi şaşırtırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Hülya Avşar'dan peçe takımıyla ilgili hadsiz bir yorum geldi. Avşar, yaptığı açıklama ve benzetmeyle büyük tepki çekti. "Peçe" takanlar hakkında yaptığı benzetme sosyal medyada TT oldu. Hülya Avşar, koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen maske takma zorunluluğuyla ilgili açıklamalarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Hülya Avşar'dan peçe takımıyla ilgili bir sohbet esnasında yaptığı hadsiz bir yorumu, yaptığı açıklama ve benzetmeyle büyük tepki çekti. "Peçe" takan kadınlara ‘Öcü’ dediği için bir vatandaş tarafından savcılığa ihbar edildi. Avşar hakkında, ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Hülya Avşar'dan peçe takımıyla ilgili bir sohbet esnasında yaptığı hadsiz bir yorumu, yaptığı açıklama ve benzetmeyle büyük tepki çekti. "Peçe" takan kadınlara ‘Öcü’ dediği için bir vatandaş tarafından savcılığa ihbar edildi. Avşar hakkında, ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Müzik dünyasının genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen müzikçi Irmak Arıcı geçtiğimiz aylarda trafikte tartıştığı bir şoförün yüzüne tükürerek herkesi şoke etmişti. Yaşananların akabinde birinci sefer konuşan Arıcı, "Olaydan sonra psikolojim bozuldu, sonrasında da kendimi tabir edemedim."...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt