Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya avşar ibo'ya ortadan kaybol dedi!

Hoş geldin! opel45 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hülya avşar ibo'ya ortadan kaybol dedi!
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hülya avşar ibo'ya ortadan kaybol dedi! 1548614302 1548614302 hulyaavsariboyaortadankayboldedi5c4dfaa20fbf4hulyaavsariboyaortadankayboldedi5c4dfaa20fbf4 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberilginnc&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HÜLYA AVŞAR, PROGRAMINA KONUK ETTİĞİ RAFET EL ROMAN İLE BİRLİKTE İBRAHİM TATLISES'E TAVSİYEDE BULUNDU AVŞAR KIZI, TATLISES'İN BİR SÜRE ORTALARDAN KAYBOLARAK, KENDİSİNE SÜRE AYIRMASINI ÖNERDİ Türkmax kanalında yayınlanan 'Hülya Avşar Stüdyosu' programına konuk olan şarkıcı Rafet El Roman, İbrahim Tatlıses'e olan hayranlığını kelimelere döktü Tatlıses'in bu sesi ile daha ulu bir yerde olması gerektiğini anlatan Rafet El Roman, 'Pavarotti gibi olmalıydı Daha seçici, fazla pozitif göz önünde olmaması lazım İki yıl ortadan kaybolsun' diye konuştu Hülya Avşar da konuğunun sözlerini onaylayarak İbrahim Tatlıses'in iki sene olmasa bile en az 1 sene göz önünden ayrılarak kendisine süre ayırması gerektiğini açıklama etti Rafet El Roman, Tatlıses'in ortadan kaybolarak unutulurum korkusu yaşayabileceğini belirtirken Avşar kızı, kendisinin de 2 yıl ortadan kaybolduğunu hatırlatarak, 'Ben 2 sene kayboldum ortadan Hiç öyle bir şey olmadı Hiç o kadar hissetmedim İnsan kendisini çekerken o korkuyu yaşıyor Oysa kendisine süre ayırdığı süre daha bereketli bir ülkü geliyor' dedi Kendisine süre ayırabildiği için bu programı yapabildiğini, hem kitap yazmaya başladığını anlatan Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses'e de bir süre kendisine vakit ayırmasını nasihat etti İbrahim Tatlıses'in hayranı olduğunun altını çizen Rafet El Roman, 'Kendisine ulaşılmaz bir sanatkâr varsa, tarihin büyük harflerle yazacağı, sanki olamayacağı birisi varsa, o İbrahim Tatlıses Ama o sesi iyi kullanamadı O ses ile o kişilği bir türlü buluşturamadı Biraz yazık oldu diyorum' şeklinde konuştu  

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt