Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hp Compaq nx6125

Hp Compaq nx6125
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Benim 8 yıllık bir bilgisayar var bayağı eskidiİşlemci ölmeye gidiyo,Bunu elden çıkarsam ne kadara satabilirim
Hp Compaq nx6125
512 mb ram yüklü
ekran artı atı mobılıty radeon x300 128 mb(paylaşımlı)
işlemci amd sempron 3100 18 ghz ama 153 gibi bişeye düştü bu sene
pili bitik şarjda kullanmak gerekiyo
Berbat bişey yani

Similar threads

Benim 8 yıllık bir bilgisayar var bayağı eskidiİşlemci ölmeye gidiyo,Bunu elden çıkarsam ne kadara satabilirim Hp Compaq nx6125 512 mb ram yüklü ekran artı atı mobılıty radeon x300 128 mb(paylaşımlı) işlemci amd sempron 3100 18 ghz ama 153 gibi bişeye düştü bu sene pili bitik şarjda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Benim 8 yıllık bir bilgisayar var bayağı eskidiİşlemci ölmeye gidiyo,Bunu elden çıkarsam ne kadara satabilirim Hp Compaq nx6125 512 mb ram yüklü ekran artı atı mobılıty radeon x300 128 mb(paylaşımlı) işlemci amd sempron 3100 18 ghz ama 153 gibi bişeye düştü bu sene pili bitik şarjda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt