Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hoşlanıyor mu benden acaba?

Hoş geldin! claudio18 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hoşlanıyor mu benden acaba?
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba arkadaşlar,

Bi vakit önce bir konu açmıştım sinema hakkında bu salı sinemaya gidiyoruz, lakin sormak istediğim bu değil

Şu Anda arkadaşlar kız abimin sevgilisinin kuzeni, tanıştık birincil gün konuşamadık falan, sonra ben facebook'dan ekledim bir konu açtım o günle ilgili, sohbet etmeye başladımBu arada kızdan fazla hoşlanıyorum, 20 gündür tanışıyoruz ortalama fakat güya bir ömür tanıyor gibiyim, konuşmalarımız en aşşağı 23 saat sürüyor hele gece eşit gelirsek 56 saat aralıksızSinemaya misafir etme ettim utana utana, oda kabul etti, iddialara giriyoruz baya bi konuşuyoruz, samimi davranıyor yani, fakat çok kolay arkadaş olan birisi ve çevresinde erkeklerde var hele bi alıcı var fazla sinirimi bozuyor

Size sormak istediğim derhal bu kız benden hoşlanıyormudur?Bir arkadaşıma sordum hoşlanmasa sinemaya gelmek istemezdi dedi, hatta birincil buluşmadan açıl diyorFakat bunu yapamam nedeniyse zıt tepki verirse aralıksız karşılaşacak olmamızBunun için açılmadan önce birincil tepkiyi , samimiyeti ondan görene kadar açılmama kararı aldım

Napmalıyım?

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt