iltasyazilim
FD Üye
1 senedir okulda hoşlandığım bi kız vardı ve sonunda bu sene gidip tanıştım kızla muhabet ettik ardından numarasını istedim ve verdi telefondan mesajlaştık konuşmalar gayet güzel gidiyodu kızında ilgisi vardı zaten okulda görüşüncede konuşurkende bunu anlıya biliyodum mesajlarda hoşlandığımı dolambaçlı yollardan belirlenmiş ediyodum zaten oda karışılık veriyodu ama bi gün hoşlandığımı söyledim ve ben seni az önce tamamiyle tanımıyorum tanımam gerek dedi ardından akşam kendi mesaj attı alışılagelmiş konuştuk ve birden soğuk davranmayı başladı normalde birlikte sinamaya gidicektik lakin duygularımı söyleyince işim var dedi ve bende 1gün daha sonra mesaj attım duygularımı sana söylediğimden beri uzaklaştın sadece duygularımı bil istiyorum sana teklifte bulunmuyorum beni tanıyana kadar ben beklerim yeterki sen bir ışık yak dedim oda ne alakası var uzaklaşmıyorum 2 miz içinde hayırlısı olsun ben yatıyorum tatlı rüyalar dedi ve bende gerisinde ben mesajı aldım tatlı rüyalar dedim ve söylev bitti sabahda salakmısın ne mesajı mesaj filan vermedim dedi ve bende hatalı kişiden yanlış şeyleri beklemişim görüşürüzdedim oda karşılık olarak ne içtin ak hahahaha bb yazdı ne yapmalıyım sizce moralim fazla bozuldu
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.