Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hortum

Hortum
0
478

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Rüyada Hortum Bakmak Rüyada hortum görmek, icinden su akiyorsa kazancli bir yatirim yapmaya isaret eder susuz hortum, kazancin eksilmesine isarettir hortumlu bahce sulamak, ailenizin gecimini bollastirmaya isaret eder

Similar threads

Birey rüyasında bir hortumdan su fışkırdığını görürse bahtı açık bir kazanç sahibi olur Rüyada su hortumu bakmak kazanca yorumlanir Rüyasinda içinden su geçen bir anafor görmek, isinde kazançli olacagina veya eline beklemedigi bir yerden mal ya da para geçecegine veya bir mirasa konacagina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
282
hortum Birey rüyasında bir hortumdan su fışkırdığını görürse şanslı bir gelir sahibi olurRüyada su hortumu bakmak kazanca yorumlanir Rüyasinda içinden su geçen bir hortum görmek, isinde kazançli olacagina veya eline beklemedigi bir yerden mülk ya da para geçecegine ya da bir mirasa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Adaletle hütmeden bir kadı olduğunu bakmak meslek ve mesleğinde insaf ve acıma ölçülerini muhafaza etmeye, Adaletli ve ehil insanları tanık olarak dinleyen başat, insanı kurtuluşa götürecek hakiki doğrulara, Ayak takımını ve alelade insanları şahit olarak dinnleyen yargıç, rüşvet yiyen, acımasız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
Ahlakı ve ilmi yeterliliğiyle gerçek anlamda bir halife veya bu özellikleri taşıyan bir halife olduğunu görmek durumunun güzelliğine ve sonunun iyi olmasına yoksa ehil ise hilafet ve imamete, Halife, bütün anlamıyla olgun insanI kamile, ilim ve irfan ehlline, Peygamber varisi olan zatlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
Hasta olduğunuzu gördüyseniz, geçici bir hastalığa yakalanacaksınız Yakın bir akrabanızla tartışabilirsiniz Ani kararlar almamaya itina gösterin Kişinin bütün tersi iyi olduğunu açıklar Ama bazen olduğu gibi de çıkabilir Rüyada hasta veya hastalik görmek iyi degildir Çünkü dinde fesada isarettir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,505Konular
982,655Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt