Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Honor 30S tanıtım tarihi belli oldu

Honor 30S tanıtım tarihi belli oldu

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
honor-30s-tanitim-tarihi-1.jpg

Huawei’nin alt markası olan ve ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteren Honor’un yeni telefonu: Honor 30S‘e ait olan ilk görsel geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Aradan geçen birkaç günün ardından Honor 30S tanıtım tarihi belli oldu.

Honor 30S tanıtım tarihi: 30 Mart

Honor’un Weibo hesabındaki paylaşımda cihazın 30 Mart‘ta tanıtılacağı belirtildi. Aynı zamanda Honor 30S’in 5G desteğine sahip olacağı da doğrulanıyor.
honor-30s-1.jpg
Honor’un yeni telefonu çentiksiz bir ekran ile karşımıza çıkacak. Cihazın Kirin 820 işlemciden güç aldığı ve bu işlemciyi kullanan ilk telefon olduğu geçen hafta ortaya çıkmıştı. Aynı zamanda dört arka kameraya ev sahipliği yapan telefon 40W hızlı şarj ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Beyaz ve Turuncu olmak üzere en az iki renk seçeneği ile gelecek. Tanıtım tarihi yaklaşıkça cihaz hakkında çok fazla detay gün yüzüne çıkacak.

Similar threads

30 Mart‘ta piyasaya çıkması beklenen Honor‘un yeni cihazı Honor 30S geçtiğimiz günlerde afişleriyle karşımıza çıkmıştı. Bugün ise Weibo‘da yayınlanan Honor 30S render görüntüleri ile cihazın tasarımı ile ilgili tüm detaylar netleşti. Honor 30S render görüntüleri Weibo’da yayınlandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Huawei’ye bağlı bir marka olan Honor’un yakın zamanda tanıtılacak telefonu için yeni bilgiler ortaya çıktı. Honor 30s özellikleri sızdırıldı ve telefonun işlemcisi dikkat çekti. Cihaz 5G destekli Kirin 820 çip setini kullanacak. Telefon, donanım özellikleriyle orta segmentteki rekabette öne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Huawei firmasının bünyesinde olan Honor 30S‘e ait bir tanıtım görüntüsü, dün paylaşıldı. 30 Mart tarihinde resmi olarak tanıtımı yapılacak olan, akıllı telefonun kamera özellikleri ve tasarımına ait detaylar açık bir şekilde görülebiliyor. Honor 30S Telefon Honor 30S özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Huawei’nin alt markası olan ve ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteren Honor uzun süredir beklenilen yeni telefonunu tanıttı. Kirin 820 5G’den güç alan Honor 30S özellikleri ile dikkat çekerken, fiyatı 5G desteği nedeniyle beğeni kazanıyor. Honor 30S özellikleri Cihazın 6,5 inç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Birçok akıllı telefon daha piyasaya sürülmeden ya fotoğraflarla ortaya çıkıyor ya da bazı detayları sızdırılabiliyor. Uygun fiyatlı telefonlarıyla bir adım öne çıkan Honor, bu noktada kullanıcıları kendisine çekiyor. Şirketin yeni piyasaya sürmeye hazırlandığı Honor 30S için ise yeni görüntü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,523Konular
981,266Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt