Hocaları ünlüleri anlattı mimar sinan üniversitesi tiyatro bölümü hocaları 1548616618 1548616618 hocalariunlulerianlatti5c4e03ae699c2hocalariunlulerianlatti5c4e03ae699c2 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernejatberguzar1810&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ TİYATRO BÖLÜMÜ'NÜN BAŞKANI ZELİHA BERKSOY, BUGÜN BİRBİRİNDEN ÜNLÜ OLAN OYUNCU ÖĞRENCİLERİNİN, OKUL YILLARINDAKİ HALLERİNİ ANLATTI Dizi sektöründe irtifa gösteren birçok ünlü oyuncunun eğitim aldığı Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün kurucu üyesi ve başkanı Zeliha Berksoy, mezun ettiği öğrencilerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu Nejat İşler'in okul yıllarında son derece ağırbaşlı bir kişiliğe sahip olduğunu gösteren Berksoy, 'Nejat, arkadaşlarının bütün sorunlarına koşuştururdu Keza okudu, hem çalıştı Okuldan çok iyi dereceyle mezun oldu' dedi TİYATRO DA YAPAR! En popüler öğrencilerinden Bergüzar Korel'in ise işini sebatla yapan, çok çalışkan bir kız olduğunu bildiren Berksoy, ekledi: 'Bazıları için güzellik dezavantaj olabilir lakin Bergüzar güzelliğine yenik düşen bir kız değildi Kendisi okuldan hemen şimdi yeni mezun oldu Kendimce ileride tiyatro da yapacaktır' Berksoy, diğer ünlü öğrencileri için ise şu açıklamalarda bulundu: BESTE KARINCA! 'Timuçin Esen, duyarlılığı son derece yüksek ve çok kabiliyetli bir gençti Sahne için elinden gelen her şeyi yapardı Beste Bereket ise, okuldayken karınca gibi bir kızdı Hâlâ da pek Beste, fazla meraklı ve araştırmacıdır Okuldan çok iyi derece ile mezun oldu Bir gün, beni Almanya'dan aradı Derslerde anlattığım bir oyunu orada izlemiş Bana 'İyi ama sizin öğrenciniz olmuşuz İyi ama bize bu oyundan bahsetmişsiniz' dedi'