bilgisayarci
FD Üye
Hızlı Pişi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı yoğurt
- 1 adet yumurta
- 1 pk kabartma tozu
- Tuz
- Aldığı kadar un
- Sıvıyağ
Hızlı Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün gereçleri karıştırın güzelce yoğurun ele yapışmayan hoş bir hamur olsun. 10 dk dinlensin.
- Tezgahı hafif unlayın hamuru koyun .
- Üstüne de un serpip merdane ile açın çok ince olmasın çok kalında.
- Çay bardağı ile yuvarlak bölün ve hafif kızgın yağa koyun.
Hızlı Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.