Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hızır Aleyhisselamın Duası

0
284

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Bu dua, Hızır Aleyhisselam tarafından şifa icin okunan ve oğretilen bir duadır

Aksemtu aleyki eyyetuhel illetu bi izzetillah ve bi azameti azametillah ve bi celali celalillah ve bi kudreti kudretillah ve bi sultani sultanillah ve bi la ilahe illallah ve bi ma cera bihil kalemi min indillah ve bi la havle ve la kuvvete illa billahi ilen sarafti

Meali : Ey hastalık! Sana Allah ’ın izzetiyle, azametiyle, yuceliğiyle, kudretiyle, gucu ile, la ilahe illallah ile, Allah katından kalemin yazdıkları ve Allah ’ın guc ve kuvveti ile yemin veriyorum Bu kimseyi terk edip uzaklaş

Bu duayı hangi hastalık icin olursa olsun okuduğunuzda Allah ’ın izniyle mutlaka şifasına kavuşacağı bilinir

Similar threads

Hastalıklar İcin Hızır as'ın Okuduğu Dua Hızır as'ın hastalıklar icin okudğu ve okunmasını tavsiye ettiği duası aşağıdaki gibidirAllah tum hastalara şifa ve sağlık versin Allah yapılan tum duaları kabul etsin inşallah Aksemtu aleyki eyyetuhel ılletu bi iznillah ve bi azametillah ve bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Hızır Aleyhisselamın Duası Bu dua, Hızır Aleyhisselâm göre şifa için okunan ve öğretilen bir duadır Aksemtu aleyki eyyetuhel illetü bi izzetillâh ve bi azameti azametillâh ve bi celâli celâlillâh ve bi kudreti kudretillâh ve bi sultâni sultânillâh ve bi lâ ilâhe illallâh ve bi mâ cera...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Hızır as hastalıklar için okuduğu dua hastalık duaları hastalık duası için dua hastalik duasi hızır birli duası Aksemtü aleyki eyyetühel ılletü bi iznillah ve bi azametillah ve bi celaali celaalillah ve bi kudrati kudretillah ve bi sultani sultanillah ve bi la ilahe illallah ve bi maa cera...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Hastalıklar İçin Hızır as'ın Okuduğu Dua Hızır as'ın hastalıklar için okudğu ve okunmasını nasihat ettiği duası aşağıdaki gibidirAllah tüm hastalara şifa ve sağlık versin Allah yapılan bütün duaları kabul etsin inşallah Aksemtü aleyki eyyetühel ılletü bi iznillah ve bi azametillah ve bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Hızır İlyas Duası Hızır İlyas okuduğu dua Hızır Aleyhisselamın duası Allah dedim kale yaptım La ilahe illallah dedim kilit vurdum Muhammeder rasulullah dedim muhur bastım Ya Latif Ya Vedud la ilahe illallah Ya Hayrel Halas İmdadıma yetiş HIZIR İLYAS Bu duayı,her hangi bir işe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt