Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

HİssetmİŞtİm Anne

HİssetmİŞtİm Anne
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
HİssetmİŞtİm Anne Başlıca bu sabahleyin tekrar erken uyandık Botları boyadık,düzeni yaptık Sabahtan sabahleyin iştimada dimdik ayaktaydık Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Bir dikte geldi babacan komutandan Araçlara bindik tam teşhizat daima bir andan Karamanlı başladı dua okumaya ağzından Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Mataramda ama su sözde zem zemdi Tetiğim gül oya,süngüm bir çiçekti Yüreğimde ama sevda daha bir depreşti Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Sen geldin aklıma bu arada göreve Sivaslının gözündeki yaşa takıldı aklım Sordum kendi kendime acep niye Biliyordu o da kavuşmayacaktı nişanlısı Emine'ye Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Bir ses duyuldu önce kulaklarım oldu sağır id Eksik sonradan geldim kendime koştum cenke Arkadaşlar dökülüyordu tek tek yere bağır ALLAH diye bağır Gözümde ki yaş düşmüştü gönlüme orda oldu kahır Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Vatan içindi dökülen kanlar yere Çakallar karşı cephede mehmetçikler yerlerde Tokatlı,Yozgatlı düşmüş kalmışlar üst üste Allahım sen onlarında gazasını kutsal eyle Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Doğduğum hatıra bilmem ama anam Ölürken son sözüm oldu VATAN Helaldir ona bu uğurda bahşedilen her can Başlıca ağlamaysın oğlun oldu şehit OSMAN Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne VATAN SAĞOLSUN  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt