Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hip hop nickleri

hip hop nickleri
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
hip hop nickleri özenti nickler hiphop nickleri gençlik nickleri hip hop hiphop nickler 1) HipHop bu tarzım sokak cennetim kılavuza bakma ben bir illetim 2) ilimini,bilimini,dilimini ezdim, benim adim RAP bide bunu bil lan daksil silemez torpil işlemez zengin piçleri bunu bilemez 3) Aksine yolumuz ama benzer sonumuz dün çocuktuk evet hemen sorunuz 4) Geriye ne kaldıki rap'den diğer vitrin kuralım o sendeki aşka alıcıda buluruz malını satarsın sen ne kadarsın Hepinizii 5) Tetikde ummak gerek ve dimdirek ayakta bir yanım batakta öteki yanım atakta 6) Nasılsa gün gelir biter bu ummak nedensiz ya gerek sizsiniz yada gerek sizsiniz 7) Herdakika eskitir bu ruhu parça parça HAYAT beleş nasılsa ET güvenilmez harca 8) Dünya malı uçan halı bin ve de hayal bitecek ol belli kurduğun her düş 9) Ara Sıra kaderi belirler yazı yada tura moral akıl zora 10) Düşenin dostu olmaz bunu bu nedenle bildim inanmasam olmaz 11) Küfürlü gizemli rapçi, 26 arifesi yorgun bekçi Tekbir aldım sözümün evvelinde, rap yaparken günaha mı girdim? 12) şikayetname yapılacak iş ekilmeye hazır bahçe rap benim için pırlantadan akçe farketmez lehçe beat kazan,lirik kepçe asileşirse kaplan,takar ani pençe 13) Şu baş belası dilimi belirlenmiş zilimi çalsın serzeniş içime dolsun endişe Devamlılık ne kuvvet bir iş perişanlık pişmanlık çekilmesi en güç dertmiş 14) Ağaçlarımdan vicdan azabı meyveleri sarkıyor haydi topla Gözlerimden uyku çalına ara ve bul patakla 15) Dil ateştir azıcık suyla söndürülmesi mümkündür Tırnaklarını aşındıran çözemediğin bu kör düğümdür 16) Lakayıtın hedefi uğruna sadece yanan bir istif emek İçinde iblis himayede o sen değilsin o lahza çağırmak 17) Hadi bizi bosver özenti gençlik serseri de bana biz bunu seçtik,Hakli sözümü aklin almayacak sen beni durdur RAP durmayacak !! 18)soyuan küfret oyunu biten gitsin içten yolun çekilen acısı boldur nokta koy namına ve gidende bitsin kalpdeki boşluğu raple doldur  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt