Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hint kınası nasıl yapılır, hint kınası yapılışı

Hint kınası nasıl yapılır, hint kınası yapılışı
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hint kınası yapmak isteyenler icin resimli anlatım

Hint kınası yapılışı
Gecen yaz elime aşağıdaki desende hint kınası yaptırmıştımCok şık bir goruntusu vardı gecici olduğu icin fazla dayanıklı değilHatta duşunmuştum kendim neden yapmayayımİşte sizlerde hint kınası yapmak isterseniz yazının devamında malzeme ve acıklaması var

Once deseninizi secin( nakış desenlerinden yararlanabilirsiniz) Karbon kağıdını desenin uzerine koyun ve ince kağıdı da onun uzerine koyarak deseni kağıda gecirin
Elinize veya uygulamak istediginiz yere koltuk altı rollonlarından surun ve kağıdı bastırın Birinci resimde gorduğunuz mavi desen elinize gececekBu arada hint kınasını hazırlayın Bir kurdanı hint kınasına batırarak desenin uzerinden gecin 1 saat sonra yıkayın

imageshintkinasinasilyapilirhintkinasiyapilisi5ad4a9fc033f7

imageshintkinasinasilyapilirhintkinasiyapilisi5ad4a9fd5b8b4

imageshintkinasinasilyapilirhintkinasiyapilisi5ad4a9feb0040

Taşta yapıştırabilirsiniz cok daha şık durur

Similar threads

Hint kınası yerine getirmek isteyenler için resimli anlatım Hint kınası yapılışı Geçen yaz elime aşağıdaki desende hint kınası yaptırmıştımÇok şık bir görüntüsü vardı geçici olduğu için artı dirençli değilHatta düşünmüştüm kendim neden yapmayayımİşte sizlerde hint kınası yerine getirmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Hint Kınası nasıl yapılır Gecici Dovme nasıl yapılır malzemeler Oksijen suyu Hint kınası Koltuk altı kremi Aydınger kağıdı Dovme deseni kampusteeen Stabilo kalem imagesgecicidovmeyapimihintkinasinasiyapilir5ad4e8a43c682 Hint kınasını kucuk bir kapak gibi bir şeye 1 ve ya 2 cay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
hint kınası yapılışı, hint kınası nasıl hazırlanır, hint kınasının hazırlanışı Hint kınası gecici dovme icin malzemeler ve yapılışı imageshintkinasihazirlanisi5ad4e784c39cf oksijenli su hint kınası kurdan stabilo veya HB kalem aydınger kağıdı rollon (koltuk altı kremi diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Hint kınasının yapılışı Kısaca malzemeler 1 Oksijen suyu ( Eczaneden alabilirsiniz ) 2 Hint kınası 3 Kurdan 4 Koltuk altı kremi 5 Aydınger kağıdı ( Kırtasiyeden ) 6 Dovme deseni 7 STABİLO KALEM (Her kırtasiyede vardır belki evinizde de vardır )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
imagesgecicidovmetattoonasilyapilir5ad503de7b3ca Dovme yaptırmak gunahmı,sağlığımıza ne gibi zararları var diye tartışmalar devam ederken biz en iyisi sağlığımıza zararlı olmayan, ustelik gecici hint kınası ile dovme nasıl yapılır onu oğrenelim Gerekli malzemeler: * Hint kınası *Oksijen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt