Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hindistanın Yonetim Şekli

Hindistanın Yonetim Şekli
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hindistanın Yonetim Şekli nedir
Hindistada Yonetim şekli

Hindistanın Yonetim bicimi Parlamenter Federal Cumhuriyet dir

Hindistan Parlamenter Federal Cumhuriyeti

Hindistan, yirmi sekiz tane eyalet ve yedi tane birlik bolgesinden oluşan bir federal cumhuriyettir Her eyalet, Puduceri ve Delhi kendi secilen hukumetlerine sahiptir Diğer beş birlik bolgeleri kendi atanmış memurları var ve boylece doğrudan Cumhurbaşkanın idaresi altında 1956'da uygulanan States Reorganisation Act'ine gore eyaletler, dillere gore oluşurdu Bu yana kadar bu hic değişmemiş Eyaletler ve birlik bolgeleri 610 tane ilceye de bolunur

Similar threads

Hindistan Eyaletleri, Hindistanın Eyaletleri listesi, Hindistan Eyaletlerinin isimleri Hindistanın Eyaletleri Hindistan yirmi sekiz eyalet ve yedi birlik bolgesinden oluşan bir federal cumhuriyettir Eyaletler ve birlik bolgeleri de daha kucuk idari birimlere bolunur Andaman ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Hindistanın Idare Şekli nedir Hindistada Idare şekli Hindistanın Yönetim biçimi Parlamenter Federal Cumhuriyet dir Hindistan Parlamenter Federal Cumhuriyeti Hindistan, yirmi sekiz tane eyalet ve yedi tane birlik bölgesinden oluşan bir federal cumhuriyettir Her eyalet, Puduçeri ve Delhi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Hindistanın Ekonomik Durunu, Hindistan Ekonomisi, Hindistanın Ekonomik Gelişimi, hindistan ekonomisinin gelişimi Hindistan, 28 tane eyalet ve birlik bolgesinden oluşan ve parlamenter demokrasi olan bir cumhuriyettir Borsa sayılarına gore dunyanın en buyuk on ikinci ekonomisine ve dunyanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Almanyanın Yonetim bicimi Almanya'nın Yonetim Bicimi Nedir Almanya'nın Yonetim Şekli Hakkında Bilgi Yonetim bicimi: Federal Cumhuriyet'tir Baltık kıyılarında yaşayan Almanlar, Batı Roma Devleti'nin cokmesi ile Alman Krallığı'nı kurdular Ancak devletin şekli ve sınırları surekli olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Pakistan'ın Yonetim Bicimi Pakistan'ın Yonetim Şekli Nedir Pakitan'ın Yonetim Şekli Başkanlık Tipi Cumhuriyet Pakistan, resmi adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Guney Asya'da bir ulkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Cin, doğusunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt