iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 adet ufak hindi
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğan
1 çorba kaşığı tel şehriye
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet kabak
1 adet kereviz
4 adet salatalık turşusu
1 adet yumurta sarısı
1 su bardağı turşu suyu
2 su bardağı su, tuz
HAZIRLANIŞI
Hindiyi bol suda haşlayın Haşladığınız sudan 1 su bardağını alıp saklayın Kemiklerinden ayırın Tencereye tereyağı alın Eriyince küçük doğranmış soğanı ve şehriyeleri ilave edip kavurun
Sebzeleri küp doğrayın Şehriye ile soğana ilave edin 23 dakika sote edin Ayırdığınız haşlama suyunu ve suyu ilave edin Tuzuı katın Kaynayınca ateşi kısın
Sebzeler yumuşayana dek pişirin Küçük doğranmış salatalık turşusu ve hindi etlerini ekleyin Yumurta sarısı turşu suyu ile çırpın Çorbaya katıp bir taşım daha kaynatın Servise hazırdır
1 adet ufak hindi
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğan
1 çorba kaşığı tel şehriye
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet kabak
1 adet kereviz
4 adet salatalık turşusu
1 adet yumurta sarısı
1 su bardağı turşu suyu
2 su bardağı su, tuz
HAZIRLANIŞI
Hindiyi bol suda haşlayın Haşladığınız sudan 1 su bardağını alıp saklayın Kemiklerinden ayırın Tencereye tereyağı alın Eriyince küçük doğranmış soğanı ve şehriyeleri ilave edip kavurun
Sebzeleri küp doğrayın Şehriye ile soğana ilave edin 23 dakika sote edin Ayırdığınız haşlama suyunu ve suyu ilave edin Tuzuı katın Kaynayınca ateşi kısın
Sebzeler yumuşayana dek pişirin Küçük doğranmış salatalık turşusu ve hindi etlerini ekleyin Yumurta sarısı turşu suyu ile çırpın Çorbaya katıp bir taşım daha kaynatın Servise hazırdır
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.