Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

HILLARY DUFF BİR MAKYAJ KOLEKSİYONU ÇIKARIYOR

HILLARY DUFF BİR MAKYAJ KOLEKSİYONU ÇIKARIYOR
0
122

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Lizzie McGuire’dan makyaj yaratıcısı olan Hillary Duff, geçtiğimiz aylarda Nudestix markasına yatırım yapmıştı.

Artık ise marka için bir kapsül koleksiyon tasarladığını açıklayan Duff; allık, far, jel rujlar ve aydınlatıcıların olduğu kapsamlı bir koleksiyon çıkarıyor.

View this post on Instagram

DAYDREAMER. TOMORROW. 24 HRS. #HilaryxNudestixA post shared by NUDESTIX (@nudestix) on Sep 5, 2019 at 8:18am PDT
Parlak ve genç cildi ile bilinen ünlü oyuncu, “Ben Kaliforniya kızıyım, her şey bronz ve altın tonlarında ve ben bundan çok sıkıldım. Ben sonbahar kazağımı ve inci tonlarını istiyorum,” diyerek özünden uzaklaştığını belirtti. 

View this post on Instagram

DAYDREAMER. TOMORROW. 24 HRS. #HilaryxNudestixA post shared by NUDESTIX (@nudestix) on Sep 5, 2019 at 5:06pm PDT
Sonbaharda değişen tabiat renkleri ile ahenk sağlayan koleksiyonda toprak ve pembe tonlarını görebileceksiniz. Son periyotlarda Kylie Jenner, Selena Gomez, Lady Gaga, Ariana Grande, Millie Bobby Brown, Tracee Ellis Ross ve Rihanna üzere ünlüler arasında başlayan hoşluk markası furyası arasına katılan Hillary Duff’un koleksiyonu 10 Eylül’de satışa sunulacak. .

Similar threads

Kendi kulvarında bir ikon olan Dries Van Noten, geçtiğimiz Çarşamba günü Paris Moda Haftasında İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonunu gösterdi. Christian Lacroix ile işbirliği yapan ünlü dizayncı, yeni koleksiyonu ile izleyenleri büyüledi. “DVN*XCLX” logoları ile işbirliğinin ipuçlarını veren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Elli seneyi aşkın bir vade İngiltere’den ilham alan ve devletin Wimbledon, Royal Marsden Hastanesi üzere kurumlarına yatırım yapan Ralph Lauren, Prens Charles’dan hayli kıymetli bir teşekkür aldı! Geçtiğimiz Çarşamba günü, Buckingham Sarayı'nda hususî bir merasim ile Ralph Lauren’e modaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Milletlerarası moda arama platformu Lyst, çeyrek devir trend raporunu yayınladı. Serinin en beğenilen markalarını ve eserlerini açıklayan Lyst, alışveriş alışkanlıkları donelerini inceleyerek 5 milyon üzeri alışverişçi üzerinden araştırmalar yaptı. Arama, satış ve çevre medyadaki eser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Moda dünyasının kurallarını yıkan Valentina ile tanışın Kaynak: https://www.unilad.co.uk/fashion/victori... Valentina'nın modellik mesleği 2016 yılında, 19 yaşındayken “L’Oreal Paris Hoşluk Elçisi” seçilmesiyle başladı. View this post on Instagram Full Moon ritual???? Encanto da Lua...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Simon Porte Jacquemus markasının kuruluşunun 10. yılını kutluyor. Mini çantaları Rihanna, Kim Kardashian, Priyanka Chopra üzere yıldızlarının stillerini süsleyen Jacquemus, son devirlerde Instagram’da en çok paylaşıllan markalar arasında. Markasının onuncu yılını kutlamak için Fransa’nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,536Konular
981,824Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt