Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hicri Yılbaşı Duası Nasıl Yapılır?

Hicri Yılbaşı Duası Nasıl Yapılır?
0
229

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hicri yılbaşı Muharrem ayının girdiği ilk gundurBu mubarek aya ve gunde okunacak hicri yılbaşı duası aşağıdaki gibidir
Kimki bu duayı Muharrem ayının ilk gunu olan hicri yılbaşı gunu okursa Allahın izniyle o kişiye buyuk mukafatlar verilecektir

Ey Allah! Senin razı olmayıp beni nehyettiğin şeylerden bu sene her ne yaptıysam, ben onları unuttum Sen ise unuimadtm Bana ceza vermeye kadirken muhlet verdin ve ben Sana karşı gelme cureti gostermişken beni tevbeye davet ettin

ALT :wwwupluploadshicriyniyildaokunacakdua2987hicriyniyildaokunacakdua2987ALT

Hicri Yılbaşında Okunacak Duanın Anlamı

Ey Allah! Ben butun bunlardan dolayı Senden mağfiret diliyorum Beni bağışla!

Ey kerem sahibi! Ey celal ve ikram sahibi! Senin razı olup bana sevap vaadettigin hangi amelleri bu sene işlediysem Senden dilerim ki onları kabul edesin ve Senden umidimi kesmeyesin!

Ey kerem sahibi, kabul eyle! Efendimiz Muhammede ve alİ ashabına salatu selam eyle! derse, şeytan:

Biz, bir sene yorulup bu gunahları İşletmek icin zahmet cektik, o bir anda hepsini sildirdi! deyip yuzune toprak sacarak kacar

(AllameSafiri NOzkefU i~mecalis: 1156 MaBlayneyn, Sa'ıalbidayai sh:!65

Similar threads

Mubarek Muharrem ayı hicri yılbaşının ilk gunu gimektedirHicri Yılbaşı veya 1 Muharrem (kameri) hicri takvime gore Zilhicce ayının son gecesini Muharrem ayının birinci gunune bağlayan zaman dilimidirHicri Yılbaşında okunacak dualar nelerdir ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Hicri yeni yıl Muharrem ayının girdiği ilk gündürBu mübarek avuç içi ve günde okunacak hicri yeni yıl duası aşağıdaki gibidir Kimki bu duayı Muharrem ayının birincil günü olan hicri yılbaşı günü okursa Allahın izniyle o kişiye büyük mükafatlar verilecektir Ey Allah! Senin razı olmayıp beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Hicri Yılbaşı Okunacak Dua Hicri Yılbaşında Okunan Dua Peygamber Efendimiz bir hadisi şerifinde buyurdu ki Bir kimse, Muharrem ayının ilk gunu aşağıdaki duayı 3 defa okursa, Allahu teala o kimseyi, gelecek Muharrem ayına kadar butun belalardan emin kılar Şeyh Şihabuddini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
Hicri yılbaşında okunan dua Hicri yılbaşı duası Butun hamdler, alemlerin Rabbi olan Allaha aittir! Salatu selam, Efendimiz Muhammedin ve ali ashabının tamamının uzerine olsun!Ey Allah! Sen Ebedisin, Kadimsin (başlangıcın ve sonun yoktur)! Hayysın, Kerimsin (hakiki hayat sahibi de kerem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Yılbaşı duası Hicri Yılbaşında Okunacak Dua Hicri Yılbaşında Okunan Duanın Faydası Sual: Hicri yılbaşında hangi duayı okumalıdır? CEVAP Muharrem ayının ilk gunu aşağıdaki duayı 3 defa okuyanın, gelecek Muharrem ayına kadar butun belalardan emin olacağı, Aşure Gunu Muharremin onuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt